Çat Belediyesi'nden Personele moral ve motivasyon pikniği

İLÇELER 20.09.2021 - 19:33, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Çat Belediyesi'nden Personele moral ve motivasyon pikniği

Erzurumsonhaber / Erzurum - Çat Belediyesi tarafından personelin moral ve motivasyonunu arttırmak kaynaşmasını sağlamak amacıyla düzenlenen piknikte bir araya gelen belediye personeli moral depolayarak, gönüllerince doyasıya eğlendiler.   Organize edilen pikniğe Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Başkan Yardımcısı, Meclis üyeleri, Belediye personeli ve aileleri katıldı.   Piknik alanında tüm personelle tek tek görüşen Başkan Yaşar onlarla sohbet etti. Personeline bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Başkan Yaşar çalışanlarına ve ailelerine iyi eğlenceler diledi. Personeller arasındaki birlik, beraberlik, dayanışmayı ve kaynaşmayı artırmak amacıyla düzenlenen piknikte hep beraber yenilen yemek sonrası müzik eşliğinde yöre oyunları oynayarak keyifli vakit geçiren belediye çalışanları, birbirleriyle kaynaşıp stres atma fırsatı buldu.   Personel ve aileleri ile birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘’Belediye olarak bu tür organizasyonlar düzenleyerek personelin birbirleri arasındaki dayanışma ve kaynaşmayı arttıran etkinliklerin, iş verimliliğinin artmasının yanı sıra dostlukların kurulmasına vesile olduğuna dikkat çekti. Mesai gözetmeksizin hemşehrilerimize hizmet etmekte yoğun emek sarf eden belediye personelimiz ve aileleriyle personelimiz için düzenlediğimiz piknikte bir araya geldik. Güçlü, huzurlu, güvenli ve temiz bir Çat inşa etmenin gururunu yaşıyoruz. Sizler ve aileleriniz bizim yol arkadaşımızsınız. Bizim sizler ve ailelerinizle gönül bağımız var. Rabbim hepinizden razı olsun” dedi.   Piknikten son derece mutlu olduklarını belirten belediye personeli, Başkan Yaşar’a teşekkür ederek bu tür organizasyonların devam etmesini dilediler.          

Erzurumsonhaber / Erzurum - Çat Belediyesi tarafından personelin moral ve motivasyonunu arttırmak kaynaşmasını sağlamak amacıyla düzenlenen piknikte bir araya gelen belediye personeli moral depolayarak, gönüllerince doyasıya eğlendiler.

 

Organize edilen pikniğe Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Başkan Yardımcısı, Meclis üyeleri, Belediye personeli ve aileleri katıldı.

 

Piknik alanında tüm personelle tek tek görüşen Başkan Yaşar onlarla sohbet etti. Personeline bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Başkan Yaşar çalışanlarına ve ailelerine iyi eğlenceler diledi. Personeller arasındaki birlik, beraberlik, dayanışmayı ve kaynaşmayı artırmak amacıyla düzenlenen piknikte hep beraber yenilen yemek sonrası müzik eşliğinde yöre oyunları oynayarak keyifli vakit geçiren belediye çalışanları, birbirleriyle kaynaşıp stres atma fırsatı buldu.

 

Personel ve aileleri ile birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘’Belediye olarak bu tür organizasyonlar düzenleyerek personelin birbirleri arasındaki dayanışma ve kaynaşmayı arttıran etkinliklerin, iş verimliliğinin artmasının yanı sıra dostlukların kurulmasına vesile olduğuna dikkat çekti. Mesai gözetmeksizin hemşehrilerimize hizmet etmekte yoğun emek sarf eden belediye personelimiz ve aileleriyle personelimiz için düzenlediğimiz piknikte bir araya geldik. Güçlü, huzurlu, güvenli ve temiz bir Çat inşa etmenin gururunu yaşıyoruz. Sizler ve aileleriniz bizim yol arkadaşımızsınız. Bizim sizler ve ailelerinizle gönül bağımız var. Rabbim hepinizden razı olsun” dedi.

 

Piknikten son derece mutlu olduklarını belirten belediye personeli, Başkan Yaşar’a teşekkür ederek bu tür organizasyonların devam etmesini dilediler.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.