Çevre için pedal çevirdiler

ERZURUM 06.06.2021 - 14:42, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Çevre için pedal çevirdiler

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında “Çevre İçin Pedal Çevir” etkinliği düzenlendi.      Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında “Çevre İçin Pedal Çevir” etkinliği gerçekleştirildi. Erzurum Kalesi’nde toplanan bisikletçiler Cumhuriyet Caddesi üzerinde tarihi sokaklardan geçerek Erzurum tabyalarına kadar pedal çevirdi.    Erzurum Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Erzurum Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa organize ettiği etkinlikte renkli görüntüler yaşandı. 7’den 70’e her yaş grubundaki sporcular Erzurum kalesinden hareket ederek Nene Hatun Tabyalarına kadar pedal çevirerek anlamlı bir etkinliğe imza attılar. Tabyalarda katılımcılara ikramda bulunuldu. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında “Çevre İçin Pedal Çevir” etkinliği düzenlendi.   


  Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında “Çevre İçin Pedal Çevir” etkinliği gerçekleştirildi. Erzurum Kalesi’nde toplanan bisikletçiler Cumhuriyet Caddesi üzerinde tarihi sokaklardan geçerek Erzurum tabyalarına kadar pedal çevirdi. 


  Erzurum Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Erzurum Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa organize ettiği etkinlikte renkli görüntüler yaşandı. 7’den 70’e her yaş grubundaki sporcular Erzurum kalesinden hareket ederek Nene Hatun Tabyalarına kadar pedal çevirerek anlamlı bir etkinliğe imza attılar. Tabyalarda katılımcılara ikramda bulunuldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.