DAGC’den GSİM’e ziyaret

ERZURUM 03.03.2022 - 20:34, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

DAGC’den GSİM’e ziyaret

Erzurumsonhaber / Erzurum - Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’e ziyarette bulundu.      Ziyarette Başkan Feridun Fazıl Özsoy, Başkan Vekili Esat Bindesen, Erzurum Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ziyaattin Uçan,  Cemiyet Yönetim Kurulu üyeleri Metin Uşun, Melek Allioğlu ile TSYD Temsilcisi İrfan Tarakçıoğlu  hazır bulundu.    DAGC Başkanı Özsoy, Öztürk’e hayırlı olsun dileklerini iletti, cemiyetin çalışmaları hakkında bilgi verdi.    Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk de paydaş kuruluşlarıyla işbirliğine açık olduklarını belirterek, ortak projeler yapılabileceğini ifade etti. Öztürk, şehirdeki spor alt yapısının yurt çapında ve uluslararası alanda başarılarla taçlandırılması yolunda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımında bulundu. 2022 yılı programına alınan 7500 kişilik salonla ilgili proje ve hazırlık çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Öztürk, 20 bin çocuğa yüzme öğretilmesiyle ilgili proje hazırlandığını belirtti. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’e ziyarette bulundu.   


  Ziyarette Başkan Feridun Fazıl Özsoy, Başkan Vekili Esat Bindesen, Erzurum Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ziyaattin Uçan,  Cemiyet Yönetim Kurulu üyeleri Metin Uşun, Melek Allioğlu ile TSYD Temsilcisi İrfan Tarakçıoğlu  hazır bulundu. 


  DAGC Başkanı Özsoy, Öztürk’e hayırlı olsun dileklerini iletti, cemiyetin çalışmaları hakkında bilgi verdi. 


  Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk de paydaş kuruluşlarıyla işbirliğine açık olduklarını belirterek, ortak projeler yapılabileceğini ifade etti. Öztürk, şehirdeki spor alt yapısının yurt çapında ve uluslararası alanda başarılarla taçlandırılması yolunda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımında bulundu. 2022 yılı programına alınan 7500 kişilik salonla ilgili proje ve hazırlık çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Öztürk, 20 bin çocuğa yüzme öğretilmesiyle ilgili proje hazırlandığını belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.