Demir yumruk Falay, Türkiye üçüncüsü oldu

SPOR 03.04.2022 - 11:41, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Demir yumruk Falay, Türkiye üçüncüsü oldu

Erzurumsonhaber / Erzurum - Balıkesir'de yapılan Üniversitelerarası Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonasında 63 kilo sıkletinde Esmanur Aybike Falay Türkiye üçüncüsü oldu.      Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi Öğretmenliği üçüncü sınıf öğrencisi Esmanur  Aybike Falay, “Hedefim Türkiye Şampiyonu olmak, daha sonra olimpiyatlara katılarak ay yıldızlı bayrağımızı  göklerde dalgalandırmak istiyorum” dedi.    Türkiye üçüncüsü olan Falay’ın başarısı Atatürk Üniversitesi’nde ve Oltu’da sevinçle karşılandı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Balıkesir'de yapılan Üniversitelerarası Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonasında 63 kilo sıkletinde Esmanur Aybike Falay Türkiye üçüncüsü oldu.   


  Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi Öğretmenliği üçüncü sınıf öğrencisi Esmanur  Aybike Falay, “Hedefim Türkiye Şampiyonu olmak, daha sonra olimpiyatlara katılarak ay yıldızlı bayrağımızı  göklerde dalgalandırmak istiyorum” dedi. 


  Türkiye üçüncüsü olan Falay’ın başarısı Atatürk Üniversitesi’nde ve Oltu’da sevinçle karşılandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.