Erzurum’da aç kalan tilki şehir merkezine indi

ERZURUM 25.04.2019 - 13:41, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum’da aç kalan tilki şehir merkezine indi

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da, doğal yaşam alanları karla kaplanan ve yiyecek bulmakta zorlanan tilki şehir merkezine indi. Vatandaşlar tilkiyi elleriyle besledi.      Şehir merkezine inen tilki çöp konteyneri içerisindeki yiyecekleri yerken vatandaşlar tilkiyi fark etti ve hayvanı ellerindeki yiyeceklerle besledi. İnsanlardan kaçmayan tilki ilgi odağı oldu. Vatandaşlar ise merkezde dolaşan ve verilen yiyecekleri yiyen tilkiyi görüntüledi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da, doğal yaşam alanları karla kaplanan ve yiyecek bulmakta zorlanan tilki şehir merkezine indi. Vatandaşlar tilkiyi elleriyle besledi.   


  Şehir merkezine inen tilki çöp konteyneri içerisindeki yiyecekleri yerken vatandaşlar tilkiyi fark etti ve hayvanı ellerindeki yiyeceklerle besledi. İnsanlardan kaçmayan tilki ilgi odağı oldu. Vatandaşlar ise merkezde dolaşan ve verilen yiyecekleri yiyen tilkiyi görüntüledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.