Erzurum’da kaçak maske operasyonu

ASAYİŞ 20.04.2020 - 17:36, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum’da kaçak maske operasyonu

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 50 bin adet kaçak cerrahi yüz maskesi ele geçirildi.      Alınan bilgilere göre, Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca, korona virüs (Covid-19) virüsü ile mücadele kapsamında kamu düzenin sağlanması ve genel sağlığın korunması maksadıyla, kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik iş yerine operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 10 adet koli içerisinde toplam 50 bin adet kaçak cerrahi yüz maskesi ele geçirildi.  Olayla ilgili adli işlem başlatıldı.    Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:    “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması maksadıyla; ilgili mevzuatın verdiği yetki ve sorumluluk çerçevesinde emniyet, asayiş ve genel sağlığın korunması yönünde görevlerinin yerine getirilmesine kararlılık ve azimle devam edilmektedir.” 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 50 bin adet kaçak cerrahi yüz maskesi ele geçirildi.   


  Alınan bilgilere göre, Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca, korona virüs (Covid-19) virüsü ile mücadele kapsamında kamu düzenin sağlanması ve genel sağlığın korunması maksadıyla, kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik iş yerine operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 10 adet koli içerisinde toplam 50 bin adet kaçak cerrahi yüz maskesi ele geçirildi.  Olayla ilgili adli işlem başlatıldı. 


  Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 


  “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması maksadıyla; ilgili mevzuatın verdiği yetki ve sorumluluk çerçevesinde emniyet, asayiş ve genel sağlığın korunması yönünde görevlerinin yerine getirilmesine kararlılık ve azimle devam edilmektedir.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.