Erzurum'da korona tedavisi gören 30 hasta daha taburcu oldu

SAĞLIK 07.04.2020 - 18:14, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum'da korona tedavisi gören 30 hasta daha taburcu oldu

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'da korona virüs nedeniyle tedavi gördükleri hastanede sağlıklarına kavuşan 30 hasta daha taburcu oldu.      Erzurum’da korona virüs teşhisiyle tedavi altına alınan 30 hasta daha taburcu oldu. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavileri başarıyla tamamlanan 30 kişi hastaneden ayrıldı. Kentte bugüne kadar iyileşen hasta sayısı 50’ye çıktı.     Erzurum İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir’in koordinesinde sağlık görevlileri gece gündüz demeden çalışıyorlar. Korona virüsüne karşı tedbir olarak ise sağlık çalışanları misafirhanelerde konaklıyorlar. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'da korona virüs nedeniyle tedavi gördükleri hastanede sağlıklarına kavuşan 30 hasta daha taburcu oldu.   


  Erzurum’da korona virüs teşhisiyle tedavi altına alınan 30 hasta daha taburcu oldu. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavileri başarıyla tamamlanan 30 kişi hastaneden ayrıldı. Kentte bugüne kadar iyileşen hasta sayısı 50’ye çıktı.  


  Erzurum İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir’in koordinesinde sağlık görevlileri gece gündüz demeden çalışıyorlar. Korona virüsüne karşı tedbir olarak ise sağlık çalışanları misafirhanelerde konaklıyorlar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.