Erzurum'da sel menfezleri yıktı

İLÇELER 20.06.2018 - 13:19, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum'da sel menfezleri yıktı

Erzurum’un Horasan ilçesine bağlı Kadıcelal köyünde etkili olan sağanak yağış sel felaketine neden oldu.
Erzurumsonhaber / Erzurum -  Kadıcelal köyünde, etkili olan sağanak yağış nedeniyle köyün ortasından geçen dere taştı. Yaşanan sel felaketi sonucu köyde bulunan bazı vatandaşlarının evlerini ve ahırlarını su bastı.    Köyde mezarlık yoluna giden menfezler selin etkisine dayanamayarak çöktü. Köylüler biran önce mezarlığa gidebilmek için menfezlerin yerine köprü ve köyün ortasından geçen dere ıslahının yapılmasını istediklerini dile getirerek yetkililerden acil yardım istediler. 
Erzurum’un Horasan ilçesine bağlı Kadıcelal köyünde etkili olan sağanak yağış sel felaketine neden oldu.

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Kadıcelal köyünde, etkili olan sağanak yağış nedeniyle köyün ortasından geçen dere taştı. Yaşanan sel felaketi sonucu köyde bulunan bazı vatandaşlarının evlerini ve ahırlarını su bastı. 


  Köyde mezarlık yoluna giden menfezler selin etkisine dayanamayarak çöktü. Köylüler biran önce mezarlığa gidebilmek için menfezlerin yerine köprü ve köyün ortasından geçen dere ıslahının yapılmasını istediklerini dile getirerek yetkililerden acil yardım istediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.