Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Kaygusuz atandı

EĞİTİM 05.09.2018 - 11:48, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Kaygusuz atandı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu(KYK) Erzurum İl Müdürü Salih Kaygusuz atandı.      Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız’ın Sinop’a atanmasından sonra boşalan bu göreve Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzurum İl Müdürü Salih Kaygusuz atandı.    Erzurum’un Oltu ilçesi doğumlu olanSalih Kaygusuz, 2015 yılından beri Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzurum İl Müdürlüğü görevini yürütüyordu.      Salih Kaygusuz’un hafta içerisinde görevine başlayacağı bildirildi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu(KYK) Erzurum İl Müdürü Salih Kaygusuz atandı.   


  Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız’ın Sinop’a atanmasından sonra boşalan bu göreve Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzurum İl Müdürü Salih Kaygusuz atandı. 


  Erzurum’un Oltu ilçesi doğumlu olanSalih Kaygusuz, 2015 yılından beri Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzurum İl Müdürlüğü görevini yürütüyordu. 

 

  Salih Kaygusuz’un hafta içerisinde görevine başlayacağı bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.