Geliri ihtiyaç sahibi öğrencilere verilecek

ERZURUM 07.10.2021 - 14:39, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Geliri ihtiyaç sahibi öğrencilere verilecek

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'da eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere destek amacıyla gıda ve giysi satışı etkinliği  düzenlenecek.      ERZİMDER tarafından organize edilen ve Gönüllü Anneler Grubunun da destek verdiği program Yakutiye Kent Meydanı'nda 9-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.    'İyilik bulaşıcı olsun. Biz çok büyük bir aileyiz' sloganıyla yola çıkan gönüllü anneler, organizasyona katılarak öğrenciler için çalışma yapacak. 9-10 Ekim günleri Yakutiye Kent Meydanı'nda açık kalacak olan etkinlikten elde edilecek gelir ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim bursu olarak verilecek.   

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'da eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere destek amacıyla gıda ve giysi satışı etkinliği  düzenlenecek.   


  ERZİMDER tarafından organize edilen ve Gönüllü Anneler Grubunun da destek verdiği program Yakutiye Kent Meydanı'nda 9-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 


  'İyilik bulaşıcı olsun. Biz çok büyük bir aileyiz' sloganıyla yola çıkan gönüllü anneler, organizasyona katılarak öğrenciler için çalışma yapacak. 9-10 Ekim günleri Yakutiye Kent Meydanı'nda açık kalacak olan etkinlikten elde edilecek gelir ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim bursu olarak verilecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.