Kalkınma Ajansları yerli üretime öncelik verecek

EKONOMİ 24.01.2019 - 09:06, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Kalkınma Ajansları yerli üretime öncelik verecek

Erzurumsonhaber / Erzurum - Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA)’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Mali destek programları kapsamında Kalkınma Ajansları tarafından başarılı bulunan projelerin uygulanması için ihtiyaç duyulan mal alımlarında “yerli üretim” şartı öncelikli olacak.      Bu uygulama ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın “Güçlü Sanayi” stratejisi doğrultusunda yerli üretimin teşvik edilmesi öngörülüyor. Önümüzdeki dönemde de Kalkınma Ajanslarının destek programları yerli üretimi destekleyecek konular üzerinde yoğunlaşacak. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA)’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Mali destek programları kapsamında Kalkınma Ajansları tarafından başarılı bulunan projelerin uygulanması için ihtiyaç duyulan mal alımlarında “yerli üretim” şartı öncelikli olacak.   


  Bu uygulama ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın “Güçlü Sanayi” stratejisi doğrultusunda yerli üretimin teşvik edilmesi öngörülüyor.

Önümüzdeki dönemde de Kalkınma Ajanslarının destek programları yerli üretimi destekleyecek konular üzerinde yoğunlaşacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.