Kaymakam Karaloğlu teşekkür etti

İLÇELER 17.02.2021 - 11:48, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Kaymakam Karaloğlu teşekkür etti

Erzurumsonhaber / erzurum - Aşkale İlçe Kaymakamı Murat Karaloğlu, Kovit-19 ile mücadelesi kapsamında ilçede gösterilen büyük gayretler sonrası vaka sayısının sıfır olması nedeniyle bir teşekkür mesajı yayımladı.      Karaloğlu mesajında;  “Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde 11 Mart itibari ile görülmeye başlayan ve birçok vatandaşımızın hayatını kaybettiği Kovit-19 virüsü ile mücadele kapsamında ilçemizde kurum ve kuruluşlarımızın üstün gayretleri ile vatandaşlarımızın da kural ve kaidelere azami dikkat etmeleri sayesinde ilçemizde vaka sayısı sıfıra indirmiş bulunmaktayız. Zorlu ve uzun bir süreçten geçiyoruz ve süreçte bir çok vatandaşımız yakınlarını kaybettiler. İlçemizde de daha önceki zamanlarda hayatlarını kaybeden  vatandaşlarımız oldu. Ama Allaha şükürler olsun ki bugünden itibaren hiç bir vaka ve vakadan etkileşimi olan insanımız yoktur. Bu çalışmalarımızda disiplinli ve ilkeli hareket ederek kendi hayatlarını hiçe sayan başta sağlık personellerimiz olmak üzere, Emniyet, jandarma, Zabıta ekipleri ve ilçe halkımıza çok teşekkür ediyorum. Asla rehavete kapılmadan kural ve kaideleri harfiyen uygulamaya devam edeceğiz.” dedi. 

Erzurumsonhaber / erzurum - Aşkale İlçe Kaymakamı Murat Karaloğlu, Kovit-19 ile mücadelesi kapsamında ilçede gösterilen büyük gayretler sonrası vaka sayısının sıfır olması nedeniyle bir teşekkür mesajı yayımladı.   


  Karaloğlu mesajında;  “Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde 11 Mart itibari ile görülmeye başlayan ve birçok vatandaşımızın hayatını kaybettiği Kovit-19 virüsü ile mücadele kapsamında ilçemizde kurum ve kuruluşlarımızın üstün gayretleri ile vatandaşlarımızın da kural ve kaidelere azami dikkat etmeleri sayesinde ilçemizde vaka sayısı sıfıra indirmiş bulunmaktayız. Zorlu ve uzun bir süreçten geçiyoruz ve süreçte bir çok vatandaşımız yakınlarını kaybettiler. İlçemizde de daha önceki zamanlarda hayatlarını kaybeden  vatandaşlarımız oldu. Ama Allaha şükürler olsun ki bugünden itibaren hiç bir vaka ve vakadan etkileşimi olan insanımız yoktur. Bu çalışmalarımızda disiplinli ve ilkeli hareket ederek kendi hayatlarını hiçe sayan başta sağlık personellerimiz olmak üzere, Emniyet, jandarma, Zabıta ekipleri ve ilçe halkımıza çok teşekkür ediyorum. Asla rehavete kapılmadan kural ve kaideleri harfiyen uygulamaya devam edeceğiz.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.