Kaza tutanağı tutmak isteyen taraflar anlaşamayınca yumruklar konuştu

ASAYİŞ 10.09.2021 - 22:15, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Kaza tutanağı tutmak isteyen taraflar anlaşamayınca yumruklar konuştu

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da meydana gelen küçük çaplı trafik kazası sonrası kaza tutanağında anlaşamayan iki grup arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada taraflardan baba ve oğul darp edildi.      Edinilen bilgilere göre, olay Erzurum’un Yakutiye ilçesi Vaniefendi Mahallesi'nde meydana geldi. İki aracın küçük çaplı trafik kazası sonrası tutanak tutmak isteyen taraflar tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kadınların da dahil olduğu kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu. Kavgada taraflardan baba ve oğlu feci şekilde darp edildi. Yaralanan baba ve oğlu olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi kavgaya müdahale  ederken, diğer 2 şahıs ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.      Polis olayla ilgili inceleme başlattı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da meydana gelen küçük çaplı trafik kazası sonrası kaza tutanağında anlaşamayan iki grup arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada taraflardan baba ve oğul darp edildi.   


  Edinilen bilgilere göre, olay Erzurum’un Yakutiye ilçesi Vaniefendi Mahallesi'nde meydana geldi. İki aracın küçük çaplı trafik kazası sonrası tutanak tutmak isteyen taraflar tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kadınların da dahil olduğu kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu. Kavgada taraflardan baba ve oğlu feci şekilde darp edildi. Yaralanan baba ve oğlu olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi kavgaya müdahale  ederken, diğer 2 şahıs ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

 

  Polis olayla ilgili inceleme başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.