‘Minotek Projesi’ mobilya üreticilerinin hizmetine hazır hale getirildi

ERZURUM 09.04.2022 - 09:08, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

‘Minotek Projesi’ mobilya üreticilerinin hizmetine hazır hale getirildi

Erzurumsonhaber / erzurum - Erzurum Valiliği’nce hayata geçirilen Erzurum ve çevre illerin mobilya imalatı sektöründe ihtiyaçlarını karşılayacak, ülkemizde ender bulunan makina altyapısına sahip olan ‘Minotek Projesi’ mobilya üreticilerinin hizmetine hazır hale getirildi.      Erzurum Valisi Okay Memiş, 2. OSB’de yaptığı toplantının ardından altyapısı tamamlanan fabrikalarda incelemelerde bulundu.    Fabrikaların önümüzdeki günlerde üretime başlayacağını aktaran Vali Okay Memiş, “İhtiyacı karşılamasının dışında aynı zamanda dışa bağımlılığı da ortadan kaldırmış olacağız. Böylece mobilya üreticileri için bir katma değer sağlanmış olacak" dedi. 

Erzurumsonhaber / erzurum - Erzurum Valiliği’nce hayata geçirilen Erzurum ve çevre illerin mobilya imalatı sektöründe ihtiyaçlarını karşılayacak, ülkemizde ender bulunan makina altyapısına sahip olan ‘Minotek Projesi’ mobilya üreticilerinin hizmetine hazır hale getirildi.   


  Erzurum Valisi Okay Memiş, 2. OSB’de yaptığı toplantının ardından altyapısı tamamlanan fabrikalarda incelemelerde bulundu. 


  Fabrikaların önümüzdeki günlerde üretime başlayacağını aktaran Vali Okay Memiş, “İhtiyacı karşılamasının dışında aynı zamanda dışa bağımlılığı da ortadan kaldırmış olacağız. Böylece mobilya üreticileri için bir katma değer sağlanmış olacak" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.