Mustafa Akbaş BB Erzurumspor’da

SPOR 08.07.2021 - 13:57, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Mustafa Akbaş BB Erzurumspor’da

Erzurumsonhaber / Erzurum -  BB Erzurumspor son olarak Gençlerbirliği’nde forma giyen Mustafa Akbaş’ı transfer etti.      Geçtiğimiz sezon Süper Lig’e veda ederek küme düşen ve bu sezon TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan BB Erzurumspor son olarak Gençlerbirliği’nde forma giyen 31 yaşındaki savunma oyuncusu Mustafa Akbaş’ı kadrosuna kattı.    Akbaş, geçtiğimiz sezon Süper Lig’de Gençlerbirliği formasıyla 6 maça çıkarken takımı adına gol ve asist üretememişti.    BB Erzurumspor transferi resmi sayfasından “Erzurumspor’umuza hoş geldin Mustafa Akbaş” notuyla duyurdu. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  BB Erzurumspor son olarak Gençlerbirliği’nde forma giyen Mustafa Akbaş’ı transfer etti.   


  Geçtiğimiz sezon Süper Lig’e veda ederek küme düşen ve bu sezon TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan BB Erzurumspor son olarak Gençlerbirliği’nde forma giyen 31 yaşındaki savunma oyuncusu Mustafa Akbaş’ı kadrosuna kattı. 


  Akbaş, geçtiğimiz sezon Süper Lig’de Gençlerbirliği formasıyla 6 maça çıkarken takımı adına gol ve asist üretememişti. 


  BB Erzurumspor transferi resmi sayfasından “Erzurumspor’umuza hoş geldin Mustafa Akbaş” notuyla duyurdu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.