Oltulu doğaseverlerden 30 Ağustos Zafer Bayramı yürüyüşü

İLÇELER 30.08.2021 - 11:37, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Oltulu doğaseverlerden 30 Ağustos Zafer Bayramı yürüyüşü

Erzurumsonhaber / Erzurum - Oltulu doğaseverler 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Şenkaya ilçesi Gözebaşı köyü yaylasında 12 kilometrelik bir yürüyüş yaparak Gözebaşı  yaylasındaki Karagöl'de bayrak açtı.      Oltulu doğaseverler grubu aralarında doktor, avukat, öğretmen, esnaf, emekli ve öğrencilerinden oluşan 8 kişilik ekiple Şenkaya ilçesinin Horoz Dağının eteklerinden başladıkları yürüyüşlerine Göze başı köyü yaylasındaki Karagöl'de son buldu. Doğaseverler 12 kilometrelik bir yürüyüşün ardından doğa güzelliği ile sanki cennetten bir köşe olan Karagöl'de bayrak açarak 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.    Emekli Çakır Yılmaz, “Bulunduğumuz yer Gözebaşı köyüne ait olan  Karagöl çok güzel bir mesire yeri buranın turizme kazandırılması gerekiyor böle mükemmel doğası olan yerleri sit alanı ilan edilmesi daha uygun olur. Sarıkamış harekatında da askerlerimiz buralardan geçmişlerdir” dedi.    Öğretmen Hakan Yeşilyurt,  “Bugün 30 Ağustos  Oltulu Doğaseverler olarak Şenkaya’nın Gözebaşı köyüne Karagöl mevkisine geldik. Vatanın her karesinin özel ve güzel olduğunu göstermek için böyle bir yürüyüş gerçekleştirdik. 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 99. yılı Malazgirt Zaferiyle beraber geldik dediğimiz 30 Ağustos Zaferiyle beraber artık gitmiyoruz burası bizim dediğimiz bizim için özel bir gündür. Bundan dolayı Türk milletinin bu özel gününü bayramını kutluyorum” dedi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Oltulu doğaseverler 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Şenkaya ilçesi Gözebaşı köyü yaylasında 12 kilometrelik bir yürüyüş yaparak Gözebaşı  yaylasındaki Karagöl'de bayrak açtı.   


  Oltulu doğaseverler grubu aralarında doktor, avukat, öğretmen, esnaf, emekli ve öğrencilerinden oluşan 8 kişilik ekiple Şenkaya ilçesinin Horoz Dağının eteklerinden başladıkları yürüyüşlerine Göze başı köyü yaylasındaki Karagöl'de son buldu. Doğaseverler 12 kilometrelik bir yürüyüşün ardından doğa güzelliği ile sanki cennetten bir köşe olan Karagöl'de bayrak açarak 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. 


  Emekli Çakır Yılmaz, “Bulunduğumuz yer Gözebaşı köyüne ait olan  Karagöl çok güzel bir mesire yeri buranın turizme kazandırılması gerekiyor böle mükemmel doğası olan yerleri sit alanı ilan edilmesi daha uygun olur. Sarıkamış harekatında da askerlerimiz buralardan geçmişlerdir” dedi. 


  Öğretmen Hakan Yeşilyurt,  “Bugün 30 Ağustos  Oltulu Doğaseverler olarak Şenkaya’nın Gözebaşı köyüne Karagöl mevkisine geldik. Vatanın her karesinin özel ve güzel olduğunu göstermek için böyle bir yürüyüş gerçekleştirdik. 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 99. yılı Malazgirt Zaferiyle beraber geldik dediğimiz 30 Ağustos Zaferiyle beraber artık gitmiyoruz burası bizim dediğimiz bizim için özel bir gündür. Bundan dolayı Türk milletinin bu özel gününü bayramını kutluyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.