Sadece Bizler İnandık

SPOR 09.05.2021 - 13:39, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Sadece Bizler İnandık

Erzurumsonhaber / Erzurum - Aslında sezon Erzurumspor için çok iyi başlamıştı, ta kiii evinde oynadığı ve berabere kaldığı Rizespor maçına kadar! Rizespor maçından sonra ne oldu bilinmez, ama Dadaş Süper Lig' de bir türlü dikiş tutturamadı, inişli çıkışlı geçen sezonun sonunda Erzurumspor her şeye rağmen altın bir tepsi buldu önünde, bu kadar kötü geçen bir sezonda Lig'de kalmak için öyle avantajlar yakaladı ki ama hiçbirini kullanamadı, belki de futbolcu topluluğu kullanmak istemedi!   Neydi o altın tepside olan imkanlar?   Önce Başakşehir maçı! Başakşehir maçını üstelik kendi evinde kazanabilse Lig'de kalma adına dev bir adım atacaktı, öne geçtiği maçı rakip 10 kişi kalmasına rağmen kaybeden Mavi Beyazlılar, büyük bir avantajı kaybetti!   Kaybetti ama rakipler de kaybedince Erzurumspor için bir şans daha doğdu!   Bu kez deplasmanda, rakip ise Fenerbahçe! Daha maçın hemen başında geriye düşen Mavi Beyazlılar maçı da farklı bir şekilde kaybetti, ama yine avantajını devam ettirdi, çünkü rakipler yine puan kaybetti!   Bu akşamki maç var olmak ya da olmamaktı!   Erzurumspor olmamayı seçti, tıpkı diğer maçlarda olduğu gibi, bugün Kasımpaşa karşısında kazansa puanını 40 yapacaktı, Kasımpaşa da 40 puanda kalacaktı, bir başka 40 puanlı takım Kayserispor olacaktı, Erzurumspor Alanyaspor maçını kazanır, Kayserispor mağlup olursa Ankaragücü Kasımpaşa maçının sonucu ne olursa olsun son haftayı Bay geçmesine rağmen Erzurumspor ikili averajla son haftanın skorlarına bakmaksızın Süper Lig'de kalacaktı, yani şansı da avantajı da çoktu!   Sadece bizler inandık!   Erzurumspor taraftarı, medyası, Dadaş'ların Lig' de kalmasını isteyen herkes, inandı hesap kitap yaptı, işin garip tarafı tüm hesaplar tuttu, (  Erzurumspor hariç ) rakipler kaybetti! Erzurumspor kaybetti, rakipler kaydetti! Erzurumspor kaybetti, ne yönetim ne teknik kadro ne de futbolcular inanmadı ve artık Lig'de kalma şansı da kaf dağının ardında kaldı!   Sezonun son maçı Alanya'da!   Erzurumspor için Alanyaspor maçı Süper Lig'deki son maç olabilir, Erzurumspor Alanya deplasmanından 3 puanı alıp Kayserispor ve Ankaragücü'nün oynanacakları iki maçı da kaybetmesini bekleyecek evet, biliyorum zor bir mucize lazım, ama neden olmasın!   Mucizeler gerçekleşmeseydi mucize diye bir şey olur muydu? Ben son düdüğe kadar beklemek istiyorum, ne zaman durum netleşir o zaman inanırım! Erzurumspor'un Ligden düştüğüne

Erzurumsonhaber / Erzurum - Aslında sezon Erzurumspor için çok iyi başlamıştı, ta kiii evinde oynadığı ve berabere kaldığı Rizespor maçına kadar! Rizespor maçından sonra ne oldu bilinmez, ama Dadaş Süper Lig' de bir türlü dikiş tutturamadı, inişli çıkışlı geçen sezonun sonunda Erzurumspor her şeye rağmen altın bir tepsi buldu önünde, bu kadar kötü geçen bir sezonda Lig'de kalmak için öyle avantajlar yakaladı ki ama hiçbirini kullanamadı, belki de futbolcu topluluğu kullanmak istemedi!

 

Neydi o altın tepside olan imkanlar?

 

Önce Başakşehir maçı!


Başakşehir maçını üstelik kendi evinde kazanabilse Lig'de kalma adına dev bir adım atacaktı, öne geçtiği maçı rakip 10 kişi kalmasına rağmen kaybeden Mavi Beyazlılar, büyük bir avantajı kaybetti!

 

Kaybetti ama rakipler de kaybedince Erzurumspor için bir şans daha doğdu!

 

Bu kez deplasmanda, rakip ise Fenerbahçe!


Daha maçın hemen başında geriye düşen Mavi Beyazlılar maçı da farklı bir şekilde kaybetti, ama yine avantajını devam ettirdi, çünkü rakipler yine puan kaybetti!

 

Bu akşamki maç var olmak ya da olmamaktı!

 

Erzurumspor olmamayı seçti, tıpkı diğer maçlarda olduğu gibi, bugün Kasımpaşa karşısında kazansa puanını 40 yapacaktı, Kasımpaşa da 40 puanda kalacaktı, bir başka 40 puanlı takım Kayserispor olacaktı,


Erzurumspor Alanyaspor maçını kazanır, Kayserispor mağlup olursa Ankaragücü Kasımpaşa maçının sonucu ne olursa olsun son haftayı Bay geçmesine rağmen Erzurumspor ikili averajla son haftanın skorlarına bakmaksızın Süper Lig'de kalacaktı, yani şansı da avantajı da çoktu!

 

Sadece bizler inandık!

 

Erzurumspor taraftarı, medyası, Dadaş'ların Lig' de kalmasını isteyen herkes, inandı hesap kitap yaptı, işin garip tarafı tüm hesaplar tuttu, (  Erzurumspor hariç ) rakipler kaybetti! Erzurumspor kaybetti, rakipler kaydetti! Erzurumspor kaybetti, ne yönetim ne teknik kadro ne de futbolcular inanmadı ve artık Lig'de kalma şansı da kaf dağının ardında kaldı!

 

Sezonun son maçı Alanya'da!

 

Erzurumspor için Alanyaspor maçı Süper Lig'deki son maç olabilir, Erzurumspor Alanya deplasmanından 3 puanı alıp Kayserispor ve Ankaragücü'nün oynanacakları iki maçı da kaybetmesini bekleyecek evet, biliyorum zor bir mucize lazım, ama neden olmasın!

 

Mucizeler gerçekleşmeseydi mucize diye bir şey olur muydu? Ben son düdüğe kadar beklemek istiyorum, ne zaman durum netleşir o zaman inanırım! Erzurumspor'un Ligden düştüğüne

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.