Tansiyon bu kez çocukların nabzını tuttu

ERZURUM 23.04.2022 - 12:04, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Tansiyon bu kez çocukların nabzını tuttu

Erzurumsonhaber / Erzurum - Kar TV Tansiyon programı yapımcısı Salih Yalçın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle programında 7 den 70 herkese bayrak dağıttı.      Çocuklara özel program yaparak renkli görüntüler eşliğinde Cadde ve sokaklarda, büyüklere 23 Nisan günlerini hatırlatan Yalçın, ‘Ramazan ayı boyunca Erzurum'da yaptığım Ramazan’a has Tansiyon adlı programım yıllardır büyük ilgi görüyor. Bugün de 23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle Çocuklar' a yer vermek istedim bu özel günde Bayrak dağıtıp, onlarla İstiklal marşını söyleyip, çocuk oyunları oynadık. Program'da Büyüklere de Bayrak dağıtarak Çocukluk günlerini hatırlatarak duygularını almış olduk’ dedi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Kar TV Tansiyon programı yapımcısı Salih Yalçın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle programında 7 den 70 herkese bayrak dağıttı.   


  Çocuklara özel program yaparak renkli görüntüler eşliğinde Cadde ve sokaklarda, büyüklere 23 Nisan günlerini hatırlatan Yalçın, ‘Ramazan ayı boyunca Erzurum'da yaptığım Ramazan’a has Tansiyon adlı programım yıllardır büyük ilgi görüyor. Bugün de 23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle Çocuklar' a yer vermek istedim bu özel günde Bayrak dağıtıp, onlarla İstiklal marşını söyleyip, çocuk oyunları oynadık. Program'da Büyüklere de Bayrak dağıtarak Çocukluk günlerini hatırlatarak duygularını almış olduk’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.