TÜRSAB Kuzeydoğu Anadolu BTK Başkanı Kürşat Özeken son yolculuğuna uğurlandı

ERZURUM 06.07.2021 - 09:07, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

TÜRSAB Kuzeydoğu Anadolu BTK Başkanı Kürşat Özeken son yolculuğuna uğurlandı

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Antalya’nın Kemer ilçesinde denizde boğularak hayatını kaybeden Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kuzeydoğu Anadolu BTK Başkanı Kürşat Özeken (32), Erzurum’da son yolculuğuna uğurlandı.      Narmanlı Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazına Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kamu kurum ve kuruluşlarının ve STK temsilcileri, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.    Antalya’da girdiği denizde boğularak hayatını kaybeden TÜRSAB Kuzeydoğu Anadolu BTK Başkanı Kürşat Özeken’in ölüm haberi şehirde üzüntüyle karşılandı. Özeken'in sosyal medya hesabından paylaştığı "Hayat çok kısa. Ve zaman her şeye gebedir" paylaşımı yürek burktu.  

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Antalya’nın Kemer ilçesinde denizde boğularak hayatını kaybeden Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kuzeydoğu Anadolu BTK Başkanı Kürşat Özeken (32), Erzurum’da son yolculuğuna uğurlandı.   


  Narmanlı Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazına Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kamu kurum ve kuruluşlarının ve STK temsilcileri, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


  Antalya’da girdiği denizde boğularak hayatını kaybeden TÜRSAB Kuzeydoğu Anadolu BTK Başkanı Kürşat Özeken’in ölüm haberi şehirde üzüntüyle karşılandı. Özeken'in sosyal medya hesabından paylaştığı "Hayat çok kısa. Ve zaman her şeye gebedir" paylaşımı yürek burktu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.