Havalimanı personelinden kan bağışı

BÖLGE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2024 - 19:16, Güncelleme: 27.02.2024 - 16:19
 

Havalimanı personelinden kan bağışı

Havalimanı personelinden kan bağışı
Türkiye’nin ihtiyacı olan kanın tamamını karşılamak için ülke genelinde kapsamlı bir çalışma gerçekleştiren Türk Kızılay’ı, her geçen gün kurumsal destekçi sayısını da artırıyor. Bunlardan biri de Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı işletmesi oldu.Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Havacılık Akademisi tesislerinde 5 Şubat - 5 Mart 2024 tarihleri arasında toplam 68 ARFF personelinin katılımıyla düzenlenmekte olan kurtarma ve yangınla mücadele temel eğitimine katılan personelce Kızılay Erzincan Şubesi Kan merkezine kan bağışında bulunuldu.
Havalimanı personelinden kan bağışı
Türkiye’nin ihtiyacı olan kanın tamamını karşılamak için ülke genelinde kapsamlı bir çalışma gerçekleştiren Türk Kızılay’ı, her geçen gün kurumsal destekçi sayısını da artırıyor. Bunlardan biri de Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı işletmesi oldu.
Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Havacılık Akademisi tesislerinde 5 Şubat - 5 Mart 2024 tarihleri arasında toplam 68 ARFF personelinin katılımıyla düzenlenmekte olan kurtarma ve yangınla mücadele temel eğitimine katılan personelce Kızılay Erzincan Şubesi Kan merkezine kan bağışında bulunuldu.

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.