İnfaz kurumları kütüphanelerine Oltu’dan destek

ERZURUM 10.01.2023 - 19:09, Güncelleme: 10.01.2023 - 19:09
 

İnfaz kurumları kütüphanelerine Oltu’dan destek

Adalet Bakanlığınca ceza infaz kurumları kütüphaneleri için tüm illerde düzenlenen “Bir Kitap, Bir Umut” adlı kitap bağış kampanyasına bir destekte Oltu Adliyesi’nden geldi.
Erzurumsonhaber / Erzurum -  Oltu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Oltu Yaşampark alış veriş merkezi girişinde bir stant kurarak kampanyaya destek verdiler.    Oltu Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçükbekir kampanya ile ilgili şunları söyledi;  “Ceza ve güvenlik tedbirlerinin infazında ulaşılmak istenen temel amaç yeniden suç işlemeyi önlemektir. Bu amaç doğrultusunda hükümlünün yeniden sosyalleşmesini sağlamak ve kurallara saygılı hale getirmek son derece önemlidir.  Hükümlü ve tutuklukların kendilerini geliştirmeleri, boş zamanlarını etkin bir biçimde kullanmaları amacıyla tüm ceza evlerinde kütüphaneler oluşturulmuştur.    Kütüphanelerdeki yayınlarının niteliklerini ve niceliklerini artırmak için Bakanlığımızca çeşitli faaliyetler yürütülmektedir. En Son ülke genelinde 2021 yılında ”Bir Kitap, Bir Umut " sloganıyla başlatılan kampanyada 256,376 adet kitap toplanmıştır.  Bu gün itibariyle de ülke genelinde ”Kitap İyileştirir ” sloganıyla başlayan kampanyayı Oltu ilçemizde de başlatmış oluyoruz. Standımız bir ay açık kalacak, herkesten kitap bağışlarını talep ediyoruz.” 
Adalet Bakanlığınca ceza infaz kurumları kütüphaneleri için tüm illerde düzenlenen “Bir Kitap, Bir Umut” adlı kitap bağış kampanyasına bir destekte Oltu Adliyesi’nden geldi.

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Oltu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Oltu Yaşampark alış veriş merkezi girişinde bir stant kurarak kampanyaya destek verdiler. 


  Oltu Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçükbekir kampanya ile ilgili şunları söyledi;  “Ceza ve güvenlik tedbirlerinin infazında ulaşılmak istenen temel amaç yeniden suç işlemeyi önlemektir. Bu amaç doğrultusunda hükümlünün yeniden sosyalleşmesini sağlamak ve kurallara saygılı hale getirmek son derece önemlidir.  Hükümlü ve tutuklukların kendilerini geliştirmeleri, boş zamanlarını etkin bir biçimde kullanmaları amacıyla tüm ceza evlerinde kütüphaneler oluşturulmuştur. 


  Kütüphanelerdeki yayınlarının niteliklerini ve niceliklerini artırmak için Bakanlığımızca çeşitli faaliyetler yürütülmektedir. En Son ülke genelinde 2021 yılında ”Bir Kitap, Bir Umut " sloganıyla başlatılan kampanyada 256,376 adet kitap toplanmıştır.  Bu gün itibariyle de ülke genelinde ”Kitap İyileştirir ” sloganıyla başlayan kampanyayı Oltu ilçemizde de başlatmış oluyoruz. Standımız bir ay açık kalacak, herkesten kitap bağışlarını talep ediyoruz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.