Ülkü Ocaklarından gösterişli atama

ERZURUM 05.03.2020 - 14:56, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Ülkü Ocaklarından gösterişli atama

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı Abdulkadir Gökçan tarafından Üniversitelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına atanan Fatih Tokyürek, atandığı günden itibaren Erzurum'a bağlı üniversitelerde hızlı bir yapılanma içerisine girdi.      Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde düzenlenen atama programına çok sayıda ülkücü öğrenci katıldı.  Başkan Yardımcısı Tokyürek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.  Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı programın ardından öğrenciler kampus içerisinden yürüdü. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı Abdulkadir Gökçan tarafından Üniversitelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına atanan Fatih Tokyürek, atandığı günden itibaren Erzurum'a bağlı üniversitelerde hızlı bir yapılanma içerisine girdi.   


  Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde düzenlenen atama programına çok sayıda ülkücü öğrenci katıldı.  Başkan Yardımcısı Tokyürek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.  Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı programın ardından öğrenciler kampus içerisinden yürüdü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.