Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanlığı İlçe Başkanlarını Atamaya Başladı

ERZURUM 18.03.2020 - 20:12, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanlığı İlçe Başkanlarını Atamaya Başladı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Gelecek Partisi Erzurum'da teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor.  Erzurum İl Başkanı Av. Mustafa Zinnur Kara, Kurucu İlçe Başkanlarına mazbatalarını düzenlenen program ile teslim etti.   Horasan ilçe başkanı, Ekrem KARA    Uzundere ilçe başkanı, Bayram Hikmet DİKİCİ    Pasinler ilçe başkanı, Nejmettin KORKMAZ   Palandöken ilçe başkanı, Şahin GÜLEN   Yakutiye ilçe başkanı, Av. Ahmet Ozan ÖZTÜRK    İl Başkanı Av. Mustafa Zinnur Kara basın açıklaması yaparak, Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanlığı olarak diğer ilçelerimizin atama süreçleri, tüm hızıyla devam ediyor.   Mazbata töreninde konuşan il başkanı “ yeni kurulan bir siyasal parti olmamıza rağmen, halkımızın ilgi ve teveccühü her geçen gün katlanarak artmaktadır.    Biz de bu teveccühe layık olmak için, partimizin ilke, program ve vizyonuyla daha çok çalışıp, projeler üreteceğiz.    Siyasi partiler, ülke yönetimine talip olmak için kurulmuşlardır. Özelde şehrimizin ve genelde ülkemizin sorunlarını çok iyi biliyoruz.    Bu sorunları çözecek, deneyimli ve donanımlı kadrolara sahibiz.    Bizim için her bireyin fikir ve önerileri çok önemlidir, bu sebeple, tüm halkımızın ve sivil toplum kuruluşlarının düşüncelerini dikkate alacağız.    Katılımcı demokrasi ve çağdaş yönetişimi ülkemizde düstur edineceğiz” dedi.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Gelecek Partisi Erzurum'da teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor.  Erzurum İl Başkanı Av. Mustafa Zinnur Kara, Kurucu İlçe Başkanlarına mazbatalarını düzenlenen program ile teslim etti.

 

Horasan ilçe başkanı, Ekrem KARA 

 

Uzundere ilçe başkanı, Bayram Hikmet DİKİCİ 

 

Pasinler ilçe başkanı, Nejmettin KORKMAZ

 

Palandöken ilçe başkanı, Şahin GÜLEN

 

Yakutiye ilçe başkanı, Av. Ahmet Ozan ÖZTÜRK 

 

İl Başkanı Av. Mustafa Zinnur Kara basın açıklaması yaparak, Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanlığı olarak diğer ilçelerimizin atama süreçleri, tüm hızıyla devam ediyor.

 

Mazbata töreninde konuşan il başkanı “ yeni kurulan bir siyasal parti olmamıza rağmen, halkımızın ilgi ve teveccühü her geçen gün katlanarak artmaktadır. 

 

Biz de bu teveccühe layık olmak için, partimizin ilke, program ve vizyonuyla daha çok çalışıp, projeler üreteceğiz. 

 

Siyasi partiler, ülke yönetimine talip olmak için kurulmuşlardır. Özelde şehrimizin ve genelde ülkemizin sorunlarını çok iyi biliyoruz. 

 

Bu sorunları çözecek, deneyimli ve donanımlı kadrolara sahibiz. 

 

Bizim için her bireyin fikir ve önerileri çok önemlidir, bu sebeple, tüm halkımızın ve sivil toplum kuruluşlarının düşüncelerini dikkate alacağız. 

 

Katılımcı demokrasi ve çağdaş yönetişimi ülkemizde düstur edineceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.