Bakkallara eldiven ve maske dağıtıldı

ERZURUM 24.03.2020 - 20:24, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Bakkallara eldiven ve maske dağıtıldı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Bakkallar ve Manavlar Odası, üyelerine Covit-19 salgını nedeniyle  ücretsiz eldiven, maske ve kolonya dağıtımı yapıldı.      Erzurum Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı Samet Erdoğan yaptığı açıklamada ‘’Bakkallar ve Manavlar odası olarak üyelerimize ücretsiz eldiven maske ve kolonya dağıtımı yaptık. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile Küçük  Büyük marketlerin açılış ve kapanış saatlerinde esneklik yapıldı 09.00-21.00 açık olacağız ayrıca Tapdk sigara satış ruhsatlarının yenilenmesi mayıs ayı sonuna kadar uzatıldı. Bu süreçte devletimizin ve esnafımız yanında yer almaktan gurur duyuyoruz’’ dedi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Bakkallar ve Manavlar Odası, üyelerine Covit-19 salgını nedeniyle  ücretsiz eldiven, maske ve kolonya dağıtımı yapıldı.   


  Erzurum Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı Samet Erdoğan yaptığı açıklamada ‘’Bakkallar ve Manavlar odası olarak üyelerimize ücretsiz eldiven maske ve kolonya dağıtımı yaptık. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile Küçük  Büyük marketlerin açılış ve kapanış saatlerinde esneklik yapıldı 09.00-21.00 açık olacağız ayrıca Tapdk sigara satış ruhsatlarının yenilenmesi mayıs ayı sonuna kadar uzatıldı. Bu süreçte devletimizin ve esnafımız yanında yer almaktan gurur duyuyoruz’’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.