Erzurum’da polisler sokaklarda maske dağıttı

ERZURUM 14.04.2020 - 17:10, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum’da polisler sokaklarda maske dağıttı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da polisler Korona virüs tedbirleri kapsamında sokaktaki vatandaşlara maske dağıttı.    Korona virüs tedbirleri kapsamında maske satışlarının yasaklanmasın ardından maskelerin dağıtımı eczanelerden ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Maskesini eczanelerden almayan kişilerin ise sokakta maskesiz dolaşmaması için polisler vatandaşlara kent meydanında maske dağıtımı yaptı.    Erzurum Valiliği tarafından dağıtılmak üzere gönderilen maskeler İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri aracılığıyla vatandaşlara dağıtılırken maske dağıtımının önümüzdeki günlerde de devam etmesi  bekleniyor. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da polisler Korona virüs tedbirleri kapsamında sokaktaki vatandaşlara maske dağıttı. 


  Korona virüs tedbirleri kapsamında maske satışlarının yasaklanmasın ardından maskelerin dağıtımı eczanelerden ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Maskesini eczanelerden almayan kişilerin ise sokakta maskesiz dolaşmaması için polisler vatandaşlara kent meydanında maske dağıtımı yaptı. 


  Erzurum Valiliği tarafından dağıtılmak üzere gönderilen maskeler İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri aracılığıyla vatandaşlara dağıtılırken maske dağıtımının önümüzdeki günlerde de devam etmesi  bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.