2020 Model HİSAR Yemek ve kahvaltı takımı Tasarımları !

DİĞER 20.04.2020 - 18:36, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

2020 Model HİSAR Yemek ve kahvaltı takımı Tasarımları !

    Erzurumsonhaber / Erzurum - Yemek ve kahvaltı takımı gibi sunum elemanları seçerken o dönemin modasına ayak uydurabilir veya seçiminizi zamansız klasiklerden yana yapabilirsiniz. Tamamen size kalmış olan 12 kişilik yemek takımı seçimleriniz için ilk adresiniz Hisar sizi bekliyor.   12 kişilik yemek takımları genellikle konuklar için idealdir. Kalabalık sofraların en güzel eşlikçisidir. Özellikle Hisar setleri evlenecek çiftlerin çeyiz hazırlığı sırasında ya mutfaklarına yeni bir hava katmak isteyenler için en uygun seçeneklerdir. Çünkü yemek takımları içerisinde tüm ihtiyacınız olan servis gereçlerini bulundurur. Bu tür büyük yemek takımlarını misafirlerinize yemek ikram ederken kullanabilirsiniz. Yemek takımı dendiğinde akla ilk gelen Hisar setleridir. Çünkü Hisar size hem en şık hem de en dayanıklı malzemeleri sunar. Yemek takımları yanında 6 kişilik kahvaltı takımları da çeyiz hazırlığı için en çok tercih edilen takımlar arasında yer alır. Hisar koleksiyonlarından olan Foça Fine Bone Porselen 36 Parça Kahvaltı Takımı içerisinde servis tabağı, çay fincanı, çay kaşığı ve servis kasesine kadar kahvaltıda ihtiyacınız olan tüm parçaları bulacaksınız. Porselen yemek takımlarınızın uzun süre sağlam kalabilmesi için onları doğrudan ateşe maruz bırakmamalısınız.  Kullanım stilinize göre bir yemek takımına sahip olabilirsiniz. Hisar koleksiyonlarında istediğiniz her modeli ve tarzı bulacaksınız. Siz sadece hayal edin. Kullanışlı, pratik ve kusursuz yemek takımlarını sadece Hisar  tasarlar. Dayanıklı ve sağlıklı porselen yemek takımları ile sunumlarınız hem şık hem de sıcak kalacak. Temizlenmesi kolay olan bu harika setler ile en şık sofraları siz kuracaksınız. Eğlenceli ve keyifli bir yemek sofrasının anahtarı, zarif bir yemek takımından geçer. Aileniz ve sevdiklerinizle geçirdiğiniz yemek saatlerini daha keyifli bir hale getirmek için tarzınıza uygun en güzel yemek takımları ile sofranızı güzelleştirebilirsiniz.

 

 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Yemek ve kahvaltı takımı gibi sunum elemanları seçerken o dönemin modasına ayak uydurabilir veya seçiminizi zamansız klasiklerden yana yapabilirsiniz. Tamamen size kalmış olan 12 kişilik yemek takımı seçimleriniz için ilk adresiniz Hisar sizi bekliyor.

 

12 kişilik yemek takımları genellikle konuklar için idealdir. Kalabalık sofraların en güzel eşlikçisidir. Özellikle Hisar setleri evlenecek çiftlerin çeyiz hazırlığı sırasında ya mutfaklarına yeni bir hava katmak isteyenler için en uygun seçeneklerdir. Çünkü yemek takımları içerisinde tüm ihtiyacınız olan servis gereçlerini bulundurur. Bu tür büyük yemek takımlarını misafirlerinize yemek ikram ederken kullanabilirsiniz. Yemek takımı dendiğinde akla ilk gelen Hisar setleridir. Çünkü Hisar size hem en şık hem de en dayanıklı malzemeleri sunar. Yemek takımları yanında 6 kişilik kahvaltı takımları da çeyiz hazırlığı için en çok tercih edilen takımlar arasında yer alır. Hisar koleksiyonlarından olan Foça Fine Bone Porselen 36 Parça Kahvaltı Takımı içerisinde servis tabağı, çay fincanı, çay kaşığı ve servis kasesine kadar kahvaltıda ihtiyacınız olan tüm parçaları bulacaksınız. Porselen yemek takımlarınızın uzun süre sağlam kalabilmesi için onları doğrudan ateşe maruz bırakmamalısınız.  Kullanım stilinize göre bir yemek takımına sahip olabilirsiniz. Hisar koleksiyonlarında istediğiniz her modeli ve tarzı bulacaksınız. Siz sadece hayal edin. Kullanışlı, pratik ve kusursuz yemek takımlarını sadece Hisar  tasarlar. Dayanıklı ve sağlıklı porselen yemek takımları ile sunumlarınız hem şık hem de sıcak kalacak. Temizlenmesi kolay olan bu harika setler ile en şık sofraları siz kuracaksınız. Eğlenceli ve keyifli bir yemek sofrasının anahtarı, zarif bir yemek takımından geçer. Aileniz ve sevdiklerinizle geçirdiğiniz yemek saatlerini daha keyifli bir hale getirmek için tarzınıza uygun en güzel yemek takımları ile sofranızı güzelleştirebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.