Başkan Kara'dan 23 Nisan Mesajı

ERZURUM 23.04.2020 - 09:34, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Başkan Kara'dan 23 Nisan Mesajı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanı Mustafa Zinnur Kara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yıldönümünü kutlamak için bir mesaj yayımladı.   Başkan Kara, mesajında; " Millet iradesinin tecelligahı olan T.B.M.M.’nin açılışının 100. yılı, tüm milletimize hayırlı olsun.   En zor şartlarda, bitti denilen noktada, inancını kaybetmeden, tüm prangaları söküp atarak milletin egemen olduğu bir düzene “Merhaba!” denilen tarihtir 23 Nisan.   Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Kahraman Türk Milleti, en üstün özveri ve cesaretle millet iradesinin üzerinde bir otorite tanımadıklarını, gür bir seda ile dünyaya ilan etmişlerdir.   Bizlere düşen, “egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu” şiarını içselleştirmek ve çağdaş demokratik anlayışla taçlandırmaktır.                   Bu duygu ve düşüncelerle T.B.M.M.’nin açılış yıldönümü olan ve Ulu Önder tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik eder, tüm halkımıza esenlikler dilerim. "                                                                                                           

Erzurumsonhaber / Erzurum - Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanı Mustafa Zinnur Kara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yıldönümünü kutlamak için bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Kara, mesajında; " Millet iradesinin tecelligahı olan T.B.M.M.’nin açılışının 100. yılı, tüm milletimize hayırlı olsun.

 

En zor şartlarda, bitti denilen noktada, inancını kaybetmeden, tüm prangaları söküp atarak milletin egemen olduğu bir düzene “Merhaba!” denilen tarihtir 23 Nisan.

 

Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Kahraman Türk Milleti, en üstün özveri ve cesaretle millet iradesinin üzerinde bir otorite tanımadıklarını, gür bir seda ile dünyaya ilan etmişlerdir.

 

Bizlere düşen, “egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu” şiarını içselleştirmek ve çağdaş demokratik anlayışla taçlandırmaktır.

 

                Bu duygu ve düşüncelerle T.B.M.M.’nin açılış yıldönümü olan ve Ulu Önder tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik eder, tüm halkımıza esenlikler dilerim. "

                                                                                                          

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.