100 gönüllü öğrenciden 100 aileye yardım

ERZURUM 17.05.2020 - 10:56, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

100 gönüllü öğrenciden 100 aileye yardım

Erzurumsonhaber / Erzurum - Yarını Aydınlatma Yardımlaşma Derneğince 100 aileye yardımda bulunuldu.      Yarını Aydınlatma Yardımlaşma Derneği Erzurum İl Temsilciliği Başkanı Tuğçe Ertek, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Orak tarafından Erzurum Atatürk Üniversitesi öğrencilerinden oluşan yaklaşık 100 gönüllü yardıma muhtaç ve dar gelirli aileleri tespit ederek vatandaşlara ayni ve nakdi yardımda bulundu. Gönüllü öğrenciler şimdiye kadar tespit edilen 100 aileye yardımları ulaştırdı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Yarını Aydınlatma Yardımlaşma Derneğince 100 aileye yardımda bulunuldu.   


  Yarını Aydınlatma Yardımlaşma Derneği Erzurum İl Temsilciliği Başkanı Tuğçe Ertek, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Orak tarafından Erzurum Atatürk Üniversitesi öğrencilerinden oluşan yaklaşık 100 gönüllü yardıma muhtaç ve dar gelirli aileleri tespit ederek vatandaşlara ayni ve nakdi yardımda bulundu. Gönüllü öğrenciler şimdiye kadar tespit edilen 100 aileye yardımları ulaştırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.