25 bin TL çaldılar, otomobil ve telefon aldılar

ERZURUM 27.08.2020 - 21:07, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

25 bin TL çaldılar, otomobil ve telefon aldılar

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’da çelik kasayı spiralle keserek 25 bin TL hırsızlık yapan 2 şüpheli, polisin başarılı çalışması sonucu yakalandı. Polis, 32 iş yerinde bulunan güvenlik kameralarından 480 saatlik görüntüyü izleyerek zanlılara ulaştı.      Edinilen bilgiye göre, Yakutiye ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinin duvarının balyoz ile kırılarak içeride bulunan çelik kasanın spiralle kesilmek suretiyle 25 bin TL paranın çalınması olayı ile ilgili, şüphelilerin kaçış istikameti boyunca 32 farklı iş yerinin 480 saatlik güvenlik kamera görüntüleri izlenerek hırsızlık olayının failleri O.A (20) ve B.K (21) isimli şahıslar tespit edildi.    Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerinden oluşan 4 özel ekip, şüphelilerin çalmış oldukları paranın bir kısmı ile satın aldıkları 1994 model beyaz renkli Tofaş marka otomobil ve 2 adet akıllı cep telefonuyla birlikte yakalandı.    Şüpheli O.A. (20) ve B.K. (21) sevk edildikleri Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığınca çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’da çelik kasayı spiralle keserek 25 bin TL hırsızlık yapan 2 şüpheli, polisin başarılı çalışması sonucu yakalandı. Polis, 32 iş yerinde bulunan güvenlik kameralarından 480 saatlik görüntüyü izleyerek zanlılara ulaştı.   


  Edinilen bilgiye göre, Yakutiye ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinin duvarının balyoz ile kırılarak içeride bulunan çelik kasanın spiralle kesilmek suretiyle 25 bin TL paranın çalınması olayı ile ilgili, şüphelilerin kaçış istikameti boyunca 32 farklı iş yerinin 480 saatlik güvenlik kamera görüntüleri izlenerek hırsızlık olayının failleri O.A (20) ve B.K (21) isimli şahıslar tespit edildi. 


  Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerinden oluşan 4 özel ekip, şüphelilerin çalmış oldukları paranın bir kısmı ile satın aldıkları 1994 model beyaz renkli Tofaş marka otomobil ve 2 adet akıllı cep telefonuyla birlikte yakalandı. 


  Şüpheli O.A. (20) ve B.K. (21) sevk edildikleri Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığınca çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.