O ses Burak Erzurum'lu çocukları unutmadı

ERZURUM 11.12.2020 - 10:02, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

O ses Burak Erzurum'lu çocukları unutmadı

Erzurumnsonhaber / Erzurum - O ses Türkiye Yarışmasında adını duyuran, ve Erzurum sevgisini sık sık dile getiren Burak Okuyucu Erzurum'lu çocukları unutmadı.       Ekim Ayında Katılmış Olduğu Fotoğraf Yarışmasında Serbest Vizör Kategorisinde  dereceye giren, ve ödülü almaya hak kazanan Burak Okuyucu, kazandığı ödülü Erzurum'daki çocuklara armağan etti.       Ödül hakkında konuşan Burak Okuyucu, " Fotoğraf yarışması olduğunu duydum ve katılmaya karar verdim. Kendi kendime şöyle dedim, Eğer yarışmayı Kazanırsam Ödülü tek Kuruşuna dokunmadan Erzurum'daki Kardeşlerim için harcayacağım. Allah nasip etti ve çekmiş olduğum fotoğraf dereceye girdi. Bende söz verdiğim gibi yaklaşık 200 Kardeşim için çam sakızı çoban armağanı Hediyeler hazırladım, bugün itibariyle de kendilerine teslim edilmek üzere Erzurum'a gönderdim. güzel günler de kullansınlar..."      

Erzurumnsonhaber / Erzurum - O ses Türkiye Yarışmasında adını duyuran, ve Erzurum sevgisini sık sık dile getiren Burak Okuyucu Erzurum'lu çocukları unutmadı. 

 

   Ekim Ayında Katılmış Olduğu Fotoğraf Yarışmasında Serbest Vizör Kategorisinde  dereceye giren, ve ödülü almaya hak kazanan Burak Okuyucu, kazandığı ödülü Erzurum'daki çocuklara armağan etti.

 

    Ödül hakkında konuşan Burak Okuyucu, " Fotoğraf yarışması olduğunu duydum ve katılmaya karar verdim. Kendi kendime şöyle dedim, Eğer yarışmayı Kazanırsam Ödülü tek Kuruşuna dokunmadan Erzurum'daki Kardeşlerim için harcayacağım. Allah nasip etti ve çekmiş olduğum fotoğraf dereceye girdi. Bende söz verdiğim gibi yaklaşık 200 Kardeşim için çam sakızı çoban armağanı Hediyeler hazırladım, bugün itibariyle de kendilerine teslim edilmek üzere Erzurum'a gönderdim. güzel günler de kullansınlar..."

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.