Dadaşlar evinde sadece 1 kez kazandı

ERZURUM 15.03.2021 - 10:54, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Dadaşlar evinde sadece 1 kez kazandı

Erzurumsonhaber / Erzurum - BB Erzurumspor bu sezon sahasında galip gelmekte zorlanıyor. Dadaşlar evinde oynadığı 15 maçta sadece 1 kez kazanabildi.      Süper Lig ekiplerinden BB Erzurumspor bu sezon sahasında en az puan alan takım durumunda. Öyle ki Dadaşlar bu sezon Kazım Karabekir Stadyumu'nda çıktığı 15 maçta sadece Ankaragücü maçını kazanabildi. Sahasında oynadığı 15 maçtan 8 beraberlik 6 mağlubiyet 1 galibiyet alan dadaşlar bu maçlardan sadece 11 puan çıkarabildi.    Mavi-beyazlı ekip bu sezon Kazım Karabekir’de çıktığı 15 maçta sadece 13 gol atabilirken kalesinde gördüğü 21 gole de engel olamadı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - BB Erzurumspor bu sezon sahasında galip gelmekte zorlanıyor. Dadaşlar evinde oynadığı 15 maçta sadece 1 kez kazanabildi.   


  Süper Lig ekiplerinden BB Erzurumspor bu sezon sahasında en az puan alan takım durumunda. Öyle ki Dadaşlar bu sezon Kazım Karabekir Stadyumu'nda çıktığı 15 maçta sadece Ankaragücü maçını kazanabildi. Sahasında oynadığı 15 maçtan 8 beraberlik 6 mağlubiyet 1 galibiyet alan dadaşlar bu maçlardan sadece 11 puan çıkarabildi. 


  Mavi-beyazlı ekip bu sezon Kazım Karabekir’de çıktığı 15 maçta sadece 13 gol atabilirken kalesinde gördüğü 21 gole de engel olamadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.