Erzurum’da şiddetli kar yağışı etkili oluyor

ERZURUM 25.03.2021 - 14:33, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum’da şiddetli kar yağışı etkili oluyor

erzurumsonhaber / erzurum -  Erzurum’da etkili olan şiddetli kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor.      Erzurum kent merkezinde bugün sabah saatlerinden berri etkili olan kar yağışı vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Yaklaşık yarım saat süren kar yağışı yayalara zor anlar yaşattı. Zaman zaman etkisini artıran kar yağışı araç ve yaya trafiğinde aksamalara neden oldu.    Öte yandan Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü yetkilileri kar yağışı ve fırtına uyarısı yaptı. Yapılan açıklamaya göre fırtınanın Erzurum, Ağrı, Kars ve Iğdır çevrelerinde zaman zaman kuvvetli fırtına şeklinde esmesinin beklendiği bildirildi. 

erzurumsonhaber / erzurum -  Erzurum’da etkili olan şiddetli kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor.   


  Erzurum kent merkezinde bugün sabah saatlerinden berri etkili olan kar yağışı vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Yaklaşık yarım saat süren kar yağışı yayalara zor anlar yaşattı. Zaman zaman etkisini artıran kar yağışı araç ve yaya trafiğinde aksamalara neden oldu. 


  Öte yandan Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü yetkilileri kar yağışı ve fırtına uyarısı yaptı. Yapılan açıklamaya göre fırtınanın Erzurum, Ağrı, Kars ve Iğdır çevrelerinde zaman zaman kuvvetli fırtına şeklinde esmesinin beklendiği bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.