Elazığ’da 51 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2023 - 11:44, Güncelleme: 24.01.2023 - 10:11
 

Elazığ’da 51 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalandı

Elazığ’da 51 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalandı
Elazığ’da toplamda 51 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı, yakalanarak cezaevine teslim edildi.Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde hırsızlık ve nitelikli hırsızlık suçlarından kesinleşmiş cezası olan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı. Çalışmada, hırsızlık suçundan 21 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan D. K. (25) ile nitelikli hırsızlık suçundan 30 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ö.Y. (31), yakalandı. Zanlılar, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.
Elazığ’da 51 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalandı
Elazığ’da toplamda 51 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı, yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde hırsızlık ve nitelikli hırsızlık suçlarından kesinleşmiş cezası olan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı. Çalışmada, hırsızlık suçundan 21 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan D. K. (25) ile nitelikli hırsızlık suçundan 30 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ö.Y. (31), yakalandı. Zanlılar, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.