Erzurumlular Erdoğan’ın zaferini halaylarla kutladılar

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2023 - 20:31, Güncelleme: 28.05.2023 - 20:07
 

Erzurumlular Erdoğan’ın zaferini halaylarla kutladılar

Erzurumlular Erdoğan’ın zaferini halaylarla kutladılar
Erzurum’da vatandaşlar, resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferini sokaklara dökülerek meşaleler ve halaylarla kutladı.Resmi olmayan sonuçlara göre Erzurum’da yaklaşık yüzde 73,55 oranından oy alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarısını kutlamak isteyen vatandaşlar, şehrin en işlek caddesi Cumhuriyet Caddesi’nde toplandı. Şehir merkezindeki trafik sonuçların netleşmesiyle birlikte adeta kilitlendi. Meşaleler yakan ve halay çeken vatandaşlar, sürekli olarak "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan" sloganlar attı.
Erzurumlular Erdoğan’ın zaferini halaylarla kutladılar
Erzurum’da vatandaşlar, resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferini sokaklara dökülerek meşaleler ve halaylarla kutladı.
Resmi olmayan sonuçlara göre Erzurum’da yaklaşık yüzde 73,55 oranından oy alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarısını kutlamak isteyen vatandaşlar, şehrin en işlek caddesi Cumhuriyet Caddesi’nde toplandı. Şehir merkezindeki trafik sonuçların netleşmesiyle birlikte adeta kilitlendi. Meşaleler yakan ve halay çeken vatandaşlar, sürekli olarak "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan" sloganlar attı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.