Başkan Sekmen stattaki çalışmaları inceledi

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2023 - 11:54, Güncelleme: 18.08.2023 - 09:25
 

Başkan Sekmen stattaki çalışmaları inceledi

Başkan Sekmen stattaki çalışmaları inceledi
1’inci Lig takımlarından Erzurumspor Futbol Takımı’nın kendi sahasında maçlarını oynadığı Kazım Karabekir Stadyumu’ndaki tamir ve tadilat çalışmaları devam ediyor.Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, statta devam eden çalışmaları yerinde incelerken, “Kazım Karabekir Stadyumu’nda incelemede bulunarak yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Maçlarımızın kendi evimizde oynanması, taraftarlarımızı takımımızla buluşturmak ve yapılan çalışmaların bir an evvel tamamlanması için gerekli görüşmeleri gerçekleştirdik.” dedi.
Başkan Sekmen stattaki çalışmaları inceledi
1’inci Lig takımlarından Erzurumspor Futbol Takımı’nın kendi sahasında maçlarını oynadığı Kazım Karabekir Stadyumu’ndaki tamir ve tadilat çalışmaları devam ediyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, statta devam eden çalışmaları yerinde incelerken, “Kazım Karabekir Stadyumu’nda incelemede bulunarak yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Maçlarımızın kendi evimizde oynanması, taraftarlarımızı takımımızla buluşturmak ve yapılan çalışmaların bir an evvel tamamlanması için gerekli görüşmeleri gerçekleştirdik.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.