Yırtar’dan gazilere ziyaret

BÖLGE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2023 - 15:32, Güncelleme: 02.11.2023 - 09:14
 

Yırtar’dan gazilere ziyaret

Yırtar’dan gazilere ziyaret
Erzurum İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesi’ni ziyaret etti, onlarla tek tek ilgilendi ve sohbet etti.Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül, “Ziyaretinden dolayı İl Emniyet Müdürümüze camiamız ve derneğim adına çok teşekkür ediyorum. Bizlere her daim destek veren ve yanımızda olan güvenlik güçlerimize de minnet duygularımızı ifade etmek isteriz. ” dedi.
Yırtar’dan gazilere ziyaret
Erzurum İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesi’ni ziyaret etti, onlarla tek tek ilgilendi ve sohbet etti.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül, “Ziyaretinden dolayı İl Emniyet Müdürümüze camiamız ve derneğim adına çok teşekkür ediyorum. Bizlere her daim destek veren ve yanımızda olan güvenlik güçlerimize de minnet duygularımızı ifade etmek isteriz. ” dedi.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.