Polise teleskopik cop eğitimi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2023 - 23:21, Güncelleme: 14.12.2023 - 09:40
 

Polise teleskopik cop eğitimi

Polise teleskopik cop eğitimi
Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan personele toplumsal olaylarda hareket tarzı ve teleskopik cop temel eğitim kursu verildi.Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Eğitim Şube Müdürlüğümüzce Emniyet hizmetleri sınıfında görev yapan sahada suç ve suçlularla mücadelede etkinliğin arttırılması amacıyla Eylül-Kasım 2023 dönemleri kapsayan 10 dönem halinde toplam 362 personelimize teleskopik cop temel eğitim kursu düzenlenmiştir” denildi.Emniyette özellikle sahada çalışan polis ve bekçilere önce teorik olarak verilen eğitim daha sonra uzmanlar tarafından uygulamalı olarak anlatıldı, gösterildi.
Polise teleskopik cop eğitimi
Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan personele toplumsal olaylarda hareket tarzı ve teleskopik cop temel eğitim kursu verildi.
Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Eğitim Şube Müdürlüğümüzce Emniyet hizmetleri sınıfında görev yapan sahada suç ve suçlularla mücadelede etkinliğin arttırılması amacıyla Eylül-Kasım 2023 dönemleri kapsayan 10 dönem halinde toplam 362 personelimize teleskopik cop temel eğitim kursu düzenlenmiştir” denildi.
Emniyette özellikle sahada çalışan polis ve bekçilere önce teorik olarak verilen eğitim daha sonra uzmanlar tarafından uygulamalı olarak anlatıldı, gösterildi.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.