Erzurum’da kar yağışı şehri beyaza bürüdü

BÖLGE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2024 - 15:46, Güncelleme: 05.01.2024 - 10:32
 

Erzurum’da kar yağışı şehri beyaza bürüdü

Erzurum’da kar yağışı şehri beyaza bürüdü
Erzurum’da gece etkili olan kar yağışı şehri beyaz bürüdü.Erzurum’da sabah saatlerine kadar devam eden hafif kar yağışı sabah saatlerinde zaman zaman kent merkezinde trafiğin aksamasına neden oldu. Belediye ekipleri hem yollarda hem da kaldırımlarda karla mücadele çalışması yapıyor. Meteoroloji tahminlerine göre Erzurum’da yarından sonra 3 gün boyunca hava güneşli ve bulutlu olacak. Sıcaklıklar ise eksi 8 dereceye kadar düşecek. Yetkililer özellikle şehirler arası yollarda buzlanma ve kaygan zemin konusunda sürücülerin dikkatli olması gerektiğini vurguladı.
Erzurum’da kar yağışı şehri beyaza bürüdü
Erzurum’da gece etkili olan kar yağışı şehri beyaz bürüdü.
Erzurum’da sabah saatlerine kadar devam eden hafif kar yağışı sabah saatlerinde zaman zaman kent merkezinde trafiğin aksamasına neden oldu. Belediye ekipleri hem yollarda hem da kaldırımlarda karla mücadele çalışması yapıyor. Meteoroloji tahminlerine göre Erzurum’da yarından sonra 3 gün boyunca hava güneşli ve bulutlu olacak. Sıcaklıklar ise eksi 8 dereceye kadar düşecek. Yetkililer özellikle şehirler arası yollarda buzlanma ve kaygan zemin konusunda sürücülerin dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.