Polisten vatandaşa dolandırıcı uyarısı

BÖLGE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2024 - 19:55, Güncelleme: 19.01.2024 - 09:48
 

Polisten vatandaşa dolandırıcı uyarısı

Polisten vatandaşa dolandırıcı uyarısı
Erzurum Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin kent merkezi ve ilçelerde vatandaşları dolandırıcılara karşı uyarma noktasındaki çalışmaları devam ediyor.Bu amaçla yapılan faaliyetler çerçevesinde; Uzundere İlçe Emniyet Amirliğince dolandırıcılık olaylarının önüne geçilmesi, dolandırıcılıklar hakkında vatandaşları bilgilendirmek için Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri broşürleri esnaflara ve vatandaşlara dağıtıldı. Polis aynı zamanda vatandaşlarla yüz yüze görüşerek bilgilendirme yapıldı.
Polisten vatandaşa dolandırıcı uyarısı
Erzurum Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin kent merkezi ve ilçelerde vatandaşları dolandırıcılara karşı uyarma noktasındaki çalışmaları devam ediyor.
Bu amaçla yapılan faaliyetler çerçevesinde; Uzundere İlçe Emniyet Amirliğince dolandırıcılık olaylarının önüne geçilmesi, dolandırıcılıklar hakkında vatandaşları bilgilendirmek için Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri broşürleri esnaflara ve vatandaşlara dağıtıldı. Polis aynı zamanda vatandaşlarla yüz yüze görüşerek bilgilendirme yapıldı.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.