CHP'li Bülent Tezcan'a suç duyurusu

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.10.2017 - 11:37, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

CHP'li Bülent Tezcan'a suç duyurusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan hakkında suç duyurusunda bulundu.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan hakkında suç duyurusunda bulundu.  Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ifadeleri nedeniyle Bülent Tezcan hakkında soruşturma başlattı. Tezcan neler söylemişti?     CHP'li Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Tekirdağ meydanında ben söylüyorum Recep Tayyip Erdoğan, faşist diktatördür. Hem de onların anladığı dilden söylüyorum. Şeddelisidir diktatörün şeddelisidir hem de." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ifadeleri nedeniyle Bülent Tezcan hakkında soruşturma başlattı.

Tezcan neler söylemişti?

 

 

CHP'li Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Tekirdağ meydanında ben söylüyorum Recep Tayyip Erdoğan, faşist diktatördür. Hem de onların anladığı dilden söylüyorum. Şeddelisidir diktatörün şeddelisidir hem de." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.