Karla mücadele ekiplerini zor anları

İLÇELER 09.12.2017 - 08:39, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Karla mücadele ekiplerini zor anları

Yoldan kayan iş makinası karla mücadele ekiplerince kurtarıldı
Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da etkili olan yoğun kar yağışının ardından Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı kapalı köy yollarını ulaşıma açmak için seferber oldu.  Erzurum’un Tekman İlçesi’nde kapalı köy yollarını ulaşıma açmaya çalışan ekipler zaman zaman zor durumda kalıyorlar. Yolu açmaya çalışan iş makinası yoldan kayarak mahsur kaldı. Mahsur kalan ekipleri yeni karla mücadele ekipleri kurtardı. Yoldan kayan iş makinası diğer iş makinalarının desteği ile kurtarıldı.
Yoldan kayan iş makinası karla mücadele ekiplerince kurtarıldı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da etkili olan yoğun kar yağışının ardından Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı kapalı köy yollarını ulaşıma açmak için seferber oldu. 


Erzurum’un Tekman İlçesi’nde kapalı köy yollarını ulaşıma açmaya çalışan ekipler zaman zaman zor durumda kalıyorlar. Yolu açmaya çalışan iş makinası yoldan kayarak mahsur kaldı. Mahsur kalan ekipleri yeni karla mücadele ekipleri kurtardı. Yoldan kayan iş makinası diğer iş makinalarının desteği ile kurtarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.