TSK Afrin'i Havadan ve Karadan Vuruyor

ASAYİŞ 20.01.2018 - 16:21, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

TSK Afrin'i Havadan ve Karadan Vuruyor

TSK, Afrin'deki mevzileri obüslerle vuruyor. Tam teçhizatlı F-16'lar Diyarbakır'dan havalandı
Erzurumsonhaber / Erzurum - Operasyon kapsamında Hatay'ın Reyhanlı, Hassa ve Kırıkhan ilçelerindeki sınır birliklerine tank ve askeri araç sevkiyatı devam ederken sınırın Afrin tarafındaki Qara Baba kasabasında yer alan Karasu çayına askerlerin rahat geçiş yapabilmesi için köprü yapılıyor.   Fırtına obüsleri de bir yandan taciz ateşi açan hedeflere karşılık verirken diğer yandan sınırın diğer tarafındaki altyapı çalışmalarının güvenli şekilde yapılabilmesi için, tehdit oluşturan mevzileri vurdu. Obüs atışlarının ardından iş makinelerinin sınırın diğer tarafına geçtiği görüldü.    ERDOĞAN BUGÜN KÜTAHYA'DA AÇIKLAMIŞTI   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kütahya Kongresi'nde " Afrin operasyonu sahada fiilen başlamıştır. Bunu Münbiç takip edecek" dedi   Diyarbakır 8. Ana Jet üssünde hareketlilik başladı. Jet üssünde konuşlu bulunan uçaklardan 8 F-16 savuş uçağı tam teçhizatlı ve bomba yüklü olarak peş peşe havalanarak Suriye tarafına hareket etti.     AFRİN'DE PATLAMA SESLERİ   Türk uçaklarının sınır hattından geçişinin ardından Afrin tarafından patlama sesleri duyuldu.     TERÖR ÖRGÜTÜ HEDEFLERİ VURULUYOR Türk savaş jetleri, terör örgütü PYD hedeflerini bombalıyor. Türk F-16'ları bombalıyor! ÖSO birlikleri Afrin'e girmeye başladı Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti'nin Bilecik kongresinde yaptığı konuşmada, "TSK havadan harekata başlamıştır" dedi.
TSK, Afrin'deki mevzileri obüslerle vuruyor. Tam teçhizatlı F-16'lar Diyarbakır'dan havalandı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Operasyon kapsamında Hatay'ın Reyhanlı, Hassa ve Kırıkhan ilçelerindeki sınır birliklerine tank ve askeri araç sevkiyatı devam ederken sınırın Afrin tarafındaki Qara Baba kasabasında yer alan Karasu çayına askerlerin rahat geçiş yapabilmesi için köprü yapılıyor.

 

Fırtına obüsleri de bir yandan taciz ateşi açan hedeflere karşılık verirken diğer yandan sınırın diğer tarafındaki altyapı çalışmalarının güvenli şekilde yapılabilmesi için, tehdit oluşturan mevzileri vurdu.
Obüs atışlarının ardından iş makinelerinin sınırın diğer tarafına geçtiği görüldü. 

 

ERDOĞAN BUGÜN KÜTAHYA'DA AÇIKLAMIŞTI

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kütahya Kongresi'nde " Afrin operasyonu sahada fiilen başlamıştır. Bunu Münbiç takip edecek" dedi

 

Diyarbakır 8. Ana Jet üssünde hareketlilik başladı. Jet üssünde konuşlu bulunan uçaklardan 8 F-16 savuş uçağı tam teçhizatlı ve bomba yüklü olarak peş peşe havalanarak Suriye tarafına hareket etti.  

 

AFRİN'DE PATLAMA SESLERİ

 

Türk uçaklarının sınır hattından geçişinin ardından Afrin tarafından patlama sesleri duyuldu.

 

 

TERÖR ÖRGÜTÜ HEDEFLERİ VURULUYOR

Türk savaş jetleri, terör örgütü PYD hedeflerini bombalıyor.

Türk F-16'ları bombalıyor! ÖSO birlikleri Afrin'e girmeye başladı

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti'nin Bilecik kongresinde yaptığı konuşmada, "TSK havadan harekata başlamıştır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.