Kritik maçta bilet 5 TL

SPOR 31.01.2018 - 10:23, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Kritik maçta bilet 5 TL

TFF 1. Lig’de hafta sonu Çaykur Rizespor ile kritik bir maça çıkacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da yönetim kurulu, bilet fiyatlarını 5 liraya düşürdü.
Erzurumsonhaber / Erzurum -  Mavi-Beyazlı Kulübün Basın Sözcüsü Metin Barlak, ‘Taraftarlarımızı bu önemli maçta yanımızda görmek istiyoruz" dedi. Barlak, Cumartesi günü oynanacak olan B.B.Erzurumspor- Çaykur Rizespor maçında taraftar desteğine çok ihtiyaçları olduğuna dikkat çekerek, şu açıklamayı yaptı: "Kapalı, maraton ve kale arkası dahil bütün tribünlerde bilet fiyatını 5 TL olarak belirledik. Bu önemli maçımızda taraftarlarımızın vereceği destek ile 3 puana ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz. Galibiyet sevincine ortak olmak için fedakâr Erzurumspor sevdalılarını her zamanki gibi tribünlere davet ediyoruz."
TFF 1. Lig’de hafta sonu Çaykur Rizespor ile kritik bir maça çıkacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da yönetim kurulu, bilet fiyatlarını 5 liraya düşürdü.

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Mavi-Beyazlı Kulübün Basın Sözcüsü Metin Barlak, ‘Taraftarlarımızı bu önemli maçta yanımızda görmek istiyoruz" dedi.


Barlak, Cumartesi günü oynanacak olan B.B.Erzurumspor- Çaykur Rizespor maçında taraftar desteğine çok ihtiyaçları olduğuna dikkat çekerek, şu açıklamayı yaptı: "Kapalı, maraton ve kale arkası dahil bütün tribünlerde bilet fiyatını 5 TL olarak belirledik. Bu önemli maçımızda taraftarlarımızın vereceği destek ile 3 puana ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz. Galibiyet sevincine ortak olmak için fedakâr Erzurumspor sevdalılarını her zamanki gibi tribünlere davet ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.