Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Doç.Dr.Kenan Şebin Güven Tazeledi

SPOR 31.03.2018 - 18:18, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Doç.Dr.Kenan Şebin Güven Tazeledi

Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Keban Şebin, bugün Ankara’da yapılan 2. Olağan Genel kurulda güven tazeledi.
Erzurum Son Haber / Erzurum -  Toplam 157 delegenin oy kullandığı seçimde 2 oy geçersiz sayılırken oyların 112’sini alan Doç.Dr. Kenan Şebin, kurucu başkanı olduğu Curling’de yeniden güven tazeledi. Şebin’in rakibi Naci Korucu ise sadece 43 oy alabildi.   Güven Tazeleyen Kurucu Başkan Kenan Şebin bir yıl gibi kısa bir süre içinde özerkleşme başarısı gösteren Federasyonu’nun ilk olağan genel kurulunu yaptıklarını belirtti.   Şebin, bu kısa süre içinde büyük icraatlara imza attıklarının altını çizerek, kendilerine güvenen Curling Camiasına ve delegelere teşekkür etti.   Divan Kurulu’nun seçilmesi ile birlikte kongrenin gündem maddelerine geçildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Federasyon Başkanı Kenan Şebin, yönetimin faaliyetleri hakkında genel kurula bilgi verdi.   Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan Spor Genel Müdürlüğü’nün diğer yetkilileri, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Kastamonu, Zonguldak ve Tekirdağ GHSİM Müdürleri, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Eser ile diğer davetlilerde genel kurulda hazır bulundu.   Kenan Şebin’in başkanlığa seçildiği 1. Olağan Genel Kurulda Yönetim Kurulu asil üyeliklerine   Ahmet Çelebi Murat Akın  Murat Kaldırımcı Özgür Bostancı Ali Rıza Kiremitci Osman Sarı Kemal Altunel Nesrin Erdoğan Mustafa Koç  Fatih Pehlivan Recep Gürsoy Fikret Çubukçu Taner Şancı  Erdal Karahan seçildi.  
Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Keban Şebin, bugün Ankara’da yapılan 2. Olağan Genel kurulda güven tazeledi.

Erzurum Son Haber / Erzurum -  Toplam 157 delegenin oy kullandığı seçimde 2 oy geçersiz sayılırken oyların 112’sini alan Doç.Dr. Kenan Şebin, kurucu başkanı olduğu Curling’de yeniden güven tazeledi. Şebin’in rakibi Naci Korucu ise sadece 43 oy alabildi.

 

Güven Tazeleyen Kurucu Başkan Kenan Şebin bir yıl gibi kısa bir süre içinde özerkleşme başarısı gösteren Federasyonu’nun ilk olağan genel kurulunu yaptıklarını belirtti.

 


Şebin, bu kısa süre içinde büyük icraatlara imza attıklarının altını çizerek, kendilerine güvenen Curling Camiasına ve delegelere teşekkür etti.

 


Divan Kurulu’nun seçilmesi ile birlikte kongrenin gündem maddelerine geçildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Federasyon Başkanı Kenan Şebin, yönetimin faaliyetleri hakkında genel kurula bilgi verdi.

 


Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan Spor Genel Müdürlüğü’nün diğer yetkilileri, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Kastamonu, Zonguldak ve Tekirdağ GHSİM Müdürleri, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Eser ile diğer davetlilerde genel kurulda hazır bulundu.

 


Kenan Şebin’in başkanlığa seçildiği 1. Olağan Genel Kurulda Yönetim Kurulu asil üyeliklerine

 

Ahmet Çelebi

Murat Akın 

Murat Kaldırımcı

Özgür Bostancı

Ali Rıza Kiremitci

Osman Sarı

Kemal Altunel

Nesrin Erdoğan

Mustafa Koç 

Fatih Pehlivan

Recep Gürsoy

Fikret Çubukçu

Taner Şancı 

Erdal Karahan

seçildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.