Her yerde bahar, Erzurum'da kar var

ERZURUM 13.04.2018 - 11:17, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Her yerde bahar, Erzurum'da kar var

Erzurum’un yüksek kesimlerinde bahar ayında da karla mücadele çalışmaları devam ediyor.
Erzurum Son Haber / Erzurum - Karayolları 12'nci Bölge Müdürlüğü ekipleri, kar kalınlığının 3 metreyi bulduğu Kargapazar Dağı Radar mevkiinde karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, karları temizlemek için yoğun çaba sarf ediyor.    Kar kalınlığının zaman zaman 3 metreyi bulması, ekiplerimize zor anlar yaşatıyor. Çığ ihtimaline karşı büyük bir titizlikle çalışan ekipler, yoğun bir mücadele veriyor. 
Erzurum’un yüksek kesimlerinde bahar ayında da karla mücadele çalışmaları devam ediyor.

Erzurum Son Haber / Erzurum - Karayolları 12'nci Bölge Müdürlüğü ekipleri, kar kalınlığının 3 metreyi bulduğu Kargapazar Dağı Radar mevkiinde karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, karları temizlemek için yoğun çaba sarf ediyor. 


  Kar kalınlığının zaman zaman 3 metreyi bulması, ekiplerimize zor anlar yaşatıyor. Çığ ihtimaline karşı büyük bir titizlikle çalışan ekipler, yoğun bir mücadele veriyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.