Uzm. Eczacı Abdullah Caner Güven Ağrı Ak Partiden Aday Adayı

SİYASET 28.04.2018 - 07:30, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Uzm. Eczacı Abdullah Caner Güven Ağrı Ak Partiden Aday Adayı

Abdullah Caner Güven Ağrı Ak partiden Milletvekili aday adayı oldu.
Erzurum Son Haber / Erzurum -  24 Haziran 2018 Tarihinde Yapılacak olan Erken Seçimde Uzm. Eczacı Abdullah Caner Güven Yeniden Ağrı Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Oldu. Abdullah Caner Güven Kimdir ? 1980 Yılında Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde dünyaya gelen Güven; İlk, Orta ve Lise eğitimlerini Babasının Memuriyeti dolayısı ile Erzurum'da Tamamladı.   Lise 2. sınıfta Türkiye Bilim Vakfının proje yarışmasına katılarak " Yakıt Olarak Kullanılan Tek Silindirli İki Zamanlı Motor Projesi " teşvik ödülü aldı. 1998 Yılında Birincilikle Kazandığı Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden 2002 Yılında Mezun oldu. 2009 Yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalında yüksek Lisansını tamamladı. 2003 Yılında üye olduğu Adalet ve Kalkınma Partisinde Kasım 2006 tarihinde Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı olarak Aktif Siyaset hayatına başladı. Temmuz 2009 Yılında Ana Kademe il Yönetim Kurulu Üyesi oldu.   Temmuz 2099 - Mayıs 2014 Tarihleri Arasında Halkla İlişkiler ve Tanıtım Medya Başkanlığı görevini yürüterek İlçe Koordinatörlüğü yaptı. Görevi süresince Başkanlık yaptığı birimde Çok Sayıda sunum, istatistiksel değerlendirme, tanıtım kitapçığı, Ak Bülten Erzurum dergisini çıkarttı. İl ve 20 ilçede Ekip kuararak Ak Partinin yerel internet ve sosyal medya faaliyetlerini yürüterek büyük başarılara imza attı. Haziran 2015 Tarihinde Ak Parti Ağrı Milletvekiliiği Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu. Eczane Eczacılığı ve Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Yapmakta . Ailesi ile Birlikte Dönemsel olarak tarım, Hayvancılı ve Ticari faaliyetlerde Bulunan Güven, Çok iyi derecede İngilizce bilmekte ve Meslektaşı Fulya Güven Hanımefendi ile evli, 2 Çocuk babasıdır.  
Abdullah Caner Güven Ağrı Ak partiden Milletvekili aday adayı oldu.

Erzurum Son Haber / Erzurum -  24 Haziran 2018 Tarihinde Yapılacak olan Erken Seçimde Uzm. Eczacı Abdullah Caner Güven Yeniden Ağrı Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Oldu.

Abdullah Caner Güven Kimdir ?

1980 Yılında Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde dünyaya gelen Güven; İlk, Orta ve Lise eğitimlerini Babasının Memuriyeti dolayısı ile Erzurum'da Tamamladı.  

Lise 2. sınıfta Türkiye Bilim Vakfının proje yarışmasına katılarak " Yakıt Olarak Kullanılan Tek Silindirli İki Zamanlı Motor Projesi " teşvik ödülü aldı.

1998 Yılında Birincilikle Kazandığı Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden 2002 Yılında Mezun oldu.

2009 Yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalında yüksek Lisansını tamamladı.

2003 Yılında üye olduğu Adalet ve Kalkınma Partisinde Kasım 2006 tarihinde Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı olarak Aktif Siyaset hayatına başladı.

Temmuz 2009 Yılında Ana Kademe il Yönetim Kurulu Üyesi oldu.  

Temmuz 2099 - Mayıs 2014 Tarihleri Arasında Halkla İlişkiler ve Tanıtım Medya Başkanlığı görevini yürüterek İlçe Koordinatörlüğü yaptı.

Görevi süresince Başkanlık yaptığı birimde Çok Sayıda sunum, istatistiksel değerlendirme, tanıtım kitapçığı, Ak Bülten Erzurum dergisini çıkarttı. İl ve 20 ilçede Ekip kuararak Ak Partinin yerel internet ve sosyal medya faaliyetlerini yürüterek büyük başarılara imza attı.

Haziran 2015 Tarihinde Ak Parti Ağrı Milletvekiliiği Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu.

Eczane Eczacılığı ve Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Yapmakta .

Ailesi ile Birlikte Dönemsel olarak tarım, Hayvancılı ve Ticari faaliyetlerde Bulunan Güven,

Çok iyi derecede İngilizce bilmekte ve Meslektaşı Fulya Güven Hanımefendi ile evli, 2 Çocuk babasıdır.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.