Gürbüz Keleş Ak Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu

SİYASET 29.04.2018 - 13:59, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Gürbüz Keleş Ak Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu

27. dönem AK Parti Milletvekili olmak için aday adaylığına başvurular devam ederken, başvuru yapan bir diğer isim ise Gürbüz Keleş oldu.
Erzurum Son Haber / Erzurum -  Erzurum’da bir dönem AK Parti Aziziye ilçe Başkanlığı görevini yapan Gürbüz Keleş, AK Parti İl Teşkilat binasına gelerek aday adaylığı için evraklarını parti yetkililerine teslim etti.   Keleş, 27. dönem AK Parti Milletvekili aday adaylığı başvurusu için şunları dile getirdi, “24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı için İl Başkanlığımıza resmen başvurumuzu yaptık. Bu kutlu yolda siz değerli dostlarımın dualarını bekliyor, seçimlerin şimdiden Ülkemize ve Milletimize hayırlı olmasını Rabbim’den niyaz ediyorum. Bu çıktığımız kutsal yolda ilçe başkanlığı ile yöneticilik görevlerini ihya ettik. İlçe Başkanlığı yaptığım süre zarfında Erzurum gibi hem tarihi açıdan bulunan hem de kültürel açıdan zenginliklerle dolu şehrimiz için nelerin gerekli olduğunu iyi bilmekteyim. Genel Başkanımızın bize öğrettiği yolda ilerlemeye devam ederek memleketimiz için en iyisi için her zaman çalışacağız” dedi.   GÜRBÜZ KELEŞ KİMDİR? Maden Mühendisi ile Kimya Yüksek Mühendisi olan Gürbüz Keleş, 2012 – 2014 yılları arasında AK Parti Erzurum İl yönetiminde görev yapmıştı. Daha sonra AK Parti Aziziye İlçe başkanlığı görevini icra eden Keleş, Erzurum’da kendine ait maden şirketinde ticari faaliyetlerini sürdürmekte. Keleş, evli ve üç çocuk babası.
27. dönem AK Parti Milletvekili olmak için aday adaylığına başvurular devam ederken, başvuru yapan bir diğer isim ise Gürbüz Keleş oldu.
Erzurum Son Haber / Erzurum -  Erzurum’da bir dönem AK Parti Aziziye ilçe Başkanlığı görevini yapan Gürbüz Keleş, AK Parti İl Teşkilat binasına gelerek aday adaylığı için evraklarını parti yetkililerine teslim etti.
 
Keleş, 27. dönem AK Parti Milletvekili aday adaylığı başvurusu için şunları dile getirdi, “24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı için İl Başkanlığımıza resmen başvurumuzu yaptık. Bu kutlu yolda siz değerli dostlarımın dualarını bekliyor, seçimlerin şimdiden Ülkemize ve Milletimize hayırlı olmasını Rabbim’den niyaz ediyorum. Bu çıktığımız kutsal yolda ilçe başkanlığı ile yöneticilik görevlerini ihya ettik. İlçe Başkanlığı yaptığım süre zarfında Erzurum gibi hem tarihi açıdan bulunan hem de kültürel açıdan zenginliklerle dolu şehrimiz için nelerin gerekli olduğunu iyi bilmekteyim. Genel Başkanımızın bize öğrettiği yolda ilerlemeye devam ederek memleketimiz için en iyisi için her zaman çalışacağız” dedi.
 
GÜRBÜZ KELEŞ KİMDİR?
Maden Mühendisi ile Kimya Yüksek Mühendisi olan Gürbüz Keleş, 2012 – 2014 yılları arasında AK Parti Erzurum İl yönetiminde görev yapmıştı. Daha sonra AK Parti Aziziye İlçe başkanlığı görevini icra eden Keleş, Erzurum’da kendine ait maden şirketinde ticari faaliyetlerini sürdürmekte. Keleş, evli ve üç çocuk babası.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.