Çevre Mühendisi Mustafa Taner Ögel, AK Parti’den aday adayı oldu

SİYASET 30.04.2018 - 13:01, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Çevre Mühendisi Mustafa Taner Ögel, AK Parti’den aday adayı oldu

Çevre Mühendisi Mustafa Taner Ögel, AK Parti’den Erzurum Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
Erzurum Son Haber / Erzurum -  Karin A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı da olan  Çevre Mühendisi Mustafa Taner Ögel, “Ülkeme hizmet etmek aşkıyla çıktığım bu yolda, bir kutlu davanın neferi olmak arzusuyla Ak Parti milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundum” dedi.    Ögel, yaptığı açıklamada, “Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde şehrim, memleketim Erzurum başta olmak üzere ülkem için taş üstüne taş koymaya, üretmeye, daha çok çaba sarf etmeye ve 2023 hedeflerine ulaşmak için gece gündüz çalışmaya talibim” diye konuştu. 
Çevre Mühendisi Mustafa Taner Ögel, AK Parti’den Erzurum Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Erzurum Son Haber / Erzurum -  Karin A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı da olan  Çevre Mühendisi Mustafa Taner Ögel, “Ülkeme hizmet etmek aşkıyla çıktığım bu yolda, bir kutlu davanın neferi olmak arzusuyla Ak Parti milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundum” dedi. 


  Ögel, yaptığı açıklamada, “Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde şehrim, memleketim Erzurum başta olmak üzere ülkem için taş üstüne taş koymaya, üretmeye, daha çok çaba sarf etmeye ve 2023 hedeflerine ulaşmak için gece gündüz çalışmaya talibim” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.