Seher Halı Sarayından ERZURUM'A Ramazan Kampanyası

ERZURUM 25.05.2018 - 13:43, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Seher Halı Sarayından ERZURUM'A Ramazan Kampanyası

Seher Halı Sarayı Kampanyalarına Devam Ediyor.
Erzurumsonhaber / Erzurum -  12 ay Boyunca Çeşitli Kampanyalar ile adından söz ettiren Seher Halı Sarayı; Ramazan Ayına Özel olarak 10 İndirim ve seccade hediye kampanyası başlattı.    Erzurumlular'dan büyük ilgi gören Kampanya İçin Mağaza Müdürü Safa Suci "  İlk haftasına girmek üzere olan Kampanyamız; Müşterilerimiz ve vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi ile karşılandı. 2018 Yılı Yeni tasarım ve yeni Modellerin bulunduğu mağazamız Her Vatandaşımızın göz zevkine ve Alım gücüne hitap etmekte. Halı Alacak Tüm Vatandaşlarımız Seher Halı Sarayı'na Uğramadan Halı Almasın.  Siz Bize Gelin Biz Evinizi Halılarımız ile Döşeyelim. " dedi.     İşadamı ve Seher Halı Sarayı Mağazası Sahibi Metin Suci ise Halı Alacak Vatandaşlar için   " Evinizin havasını değiştirecek olan halınızı kullanacağınız alanın özelliklerine göre seçmenizde fayda var. Yoğun ve sık kullanılan mekanlar için desen ve renk kalitesini koruyabilecek halıların seçilmesi tavsiyemizdir. Dekorasyon tarzınız, ışık ve renkler halı seçerken dikkat etmeniz gereken önemli detaylardır.   Bunlara dikkat ederek seçeceğiniz bir halı sayesinde evinizdeki diğer objelerle bütünlüğü yakalayabilir veya kontrast mekanlar yaratabilirsiniz.   Kahve tonlarında bir halı ile naturel bir görünüm elde edebilir, açık renklerde odanızı daha geniş gösterebilirsiniz mesela. Koyu tonlar ise sıcak bir ortam sağlamak isteyenler ya da küçük çocuğu olanlar için ideal olabilir." Uyarısında bulundu.         2018 Yeni Modeller ve Yeni Tasarımların bulunduğu Seher Halı Sarayı Yenişehir AVM Karşısında Erzurum Halkına Hizmet etmekte..      
Seher Halı Sarayı Kampanyalarına Devam Ediyor.

Erzurumsonhaber / Erzurum -  12 ay Boyunca Çeşitli Kampanyalar ile adından söz ettiren Seher Halı Sarayı; Ramazan Ayına Özel olarak 10 İndirim ve seccade hediye kampanyası başlattı.

 

 Erzurumlular'dan büyük ilgi gören Kampanya İçin Mağaza Müdürü Safa Suci "  İlk haftasına girmek üzere olan Kampanyamız; Müşterilerimiz ve vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi ile karşılandı. 2018 Yılı Yeni tasarım ve yeni Modellerin bulunduğu mağazamız Her Vatandaşımızın göz zevkine ve Alım gücüne hitap etmekte. Halı Alacak Tüm Vatandaşlarımız Seher Halı Sarayı'na Uğramadan Halı Almasın.  Siz Bize Gelin Biz Evinizi Halılarımız ile Döşeyelim. " dedi.

 

 

İşadamı ve Seher Halı Sarayı Mağazası Sahibi Metin Suci ise Halı Alacak Vatandaşlar için   " Evinizin havasını değiştirecek olan halınızı kullanacağınız alanın özelliklerine göre seçmenizde fayda var. Yoğun ve sık kullanılan mekanlar için desen ve renk kalitesini koruyabilecek halıların seçilmesi tavsiyemizdir. Dekorasyon tarzınız, ışık ve renkler halı seçerken dikkat etmeniz gereken önemli detaylardır.

 

Bunlara dikkat ederek seçeceğiniz bir halı sayesinde evinizdeki diğer objelerle bütünlüğü yakalayabilir veya kontrast mekanlar yaratabilirsiniz.

 

Kahve tonlarında bir halı ile naturel bir görünüm elde edebilir, açık renklerde odanızı daha geniş gösterebilirsiniz mesela. Koyu tonlar ise sıcak bir ortam sağlamak isteyenler ya da küçük çocuğu olanlar için ideal olabilir." Uyarısında bulundu.

 

 

 

 

2018 Yeni Modeller ve Yeni Tasarımların bulunduğu Seher Halı Sarayı Yenişehir AVM Karşısında Erzurum Halkına Hizmet etmekte..

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.