Erzurum'da Beşiktaş maçı biletlerine yoğun ilgi

ERZURUM 15.08.2018 - 11:21, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum'da Beşiktaş maçı biletlerine yoğun ilgi

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında pazar günü Kazım Karabekir Stadyumu'nda Beşiktaş’ı konuk edecek olan B.B. Erzurumspor’da taraftarlar bilet satış noktasına akın etti.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Pazartesi gününden itibaren satışa çıkarılan Passolig biletlerini almak ve yeni kart sahibi olmak isteyen taraftarlar, Passolig gişesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Saatlerce sırada bekleyen taraftarların arasında yurt dışından gelenler, iş yerini açık bırakıp Passolig sırasına giren esnaf ve 2 gündür bilet alamamış olan vatandaşlar var.    İş yerini açık bırakıp geldiğini ifade eden Erzurumlu bir taraftar, Beşiktaş maçında B.B Erzurumspor’u desteklemek için saatlerce sırada beklediklerini söyledi.    Pazar günü saat 19.15'te başlayacak mücadelenin bilet fiyatları ise şöyle:        VIP A: 100 TL    Kapalı A-B: 60 TL    Maraton: 30 TL    Kale Arkası: 15 TL    Misafir: 19 TL  
Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında pazar günü Kazım Karabekir Stadyumu'nda Beşiktaş’ı konuk edecek olan B.B. Erzurumspor’da taraftarlar bilet satış noktasına akın etti.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Pazartesi gününden itibaren satışa çıkarılan Passolig biletlerini almak ve yeni kart sahibi olmak isteyen taraftarlar, Passolig gişesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Saatlerce sırada bekleyen taraftarların arasında yurt dışından gelenler, iş yerini açık bırakıp Passolig sırasına giren esnaf ve 2 gündür bilet alamamış olan vatandaşlar var. 


  İş yerini açık bırakıp geldiğini ifade eden Erzurumlu bir taraftar, Beşiktaş maçında B.B Erzurumspor’u desteklemek için saatlerce sırada beklediklerini söyledi. 


  Pazar günü saat 19.15'te başlayacak mücadelenin bilet fiyatları ise şöyle: 


   
  VIP A: 100 TL 


  Kapalı A-B: 60 TL 


  Maraton: 30 TL 


  Kale Arkası: 15 TL 


  Misafir: 19 TL  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.